generated by sloganizer.net

tisdag, november 07, 2006

10 höjdare...

...från Gulddagen. Gör detta för att skingra tankarna något, så att man kan funder på det man måste.
På 1o:e plats: Djurgårdsklacken. Fattar de inte hur fullständigt dumma i huvudet de framstår, när de hejar på motståndarlaget, bara för att de hatar ett annat lag mer än det de älskar? Jubelidioter!
På 9:e plats: Göran Lohne. Speaker i världsklass, men kan också passera gränsen för genialitet och hamna i galenskapens land. Pendlade mellan pajas och kung i söndags!
På 8:e plats: Lennart Johanssons pokal. Mumma som symbol, fysiskt osexig.
På 7:e plats: Fröjdefelt. Tack för att du inte blåste straff. Tack för att du inte blåste straff. Tack för att du inte blåste straff. Tack fö...
På 6:e plats: TIFOt. Eller TIFOna (eller vad det nu heter i plural). Magiskt och värdigt en stormatch som det var. Gav gåshud så det räckte till...
På 5:e plats: ...målet. Bara Matte "Pinocchio" Svensson kan vinna den luftduellen, få nicken förbi målvakten, mot mål- åsså kommer det nån och snor målet. Träbenets mål, sorry Jocke!
På 4:e plats: Ölen. Goda, nödvändiga för att lugna nerverna, många, kalla, fina, billiga, dyra, urspillna, uppdruckna, bortbjudna, fådda. Tänk så mycket associationer DET gav!
På 3:e plats: Stora torget 19.00. Festligt, folkligt, fylligt. Så mycket folk, på en plats, för att hylla ett lag. Väldigt oboråsiskt av folket. Typiskt boråsiskt på scen med ful-underhållning a la ytligt!
På 2:a plats: Snubben som lyckades ta sig långt in på plan, vinkade till kravallpoliserna som skyddade podiet, dessa skrattade tillbaka såg det ut som. Därefter sprang han vinkandes tillbaka, slängde slängpussar mot publiken, kramade matchvärdarna och joggade lyckligt tillbaka upp på läktaren. Tänk om alla vart såna, då hade vi kunnat ha planstormningar utan problem.
Och på 1:a plats: Borås Arena kl 16.50. Euforiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi har vunnit-vi har vunnit SM-Guld!