generated by sloganizer.net

onsdag, oktober 04, 2006

Vem i hela världen kan man lita på?

Sitter och petar navelludd, gripen av vacumets plåga. Hundra år till nästa hemmamatch och bortamatch mot Kalmar Äff Äff som nästa fight på agendan. Hua, så tråkigt!
Läste gårdagens BT först nu på morgonen och upptäckte att den enda som var överens med mig om att Ishizaki sög ordentligt igår är- han själv.
Skribenter, krönikörer, bloggare, ordbajsare och andra tyckare nämner inte Ishis namn, förmodligen för att de är vana vid att han är bra och då ska han inte kritiseras. Som nån helig ko, eller vad det nu heter.
Men han var redigt dålig igår!
Tycker inte att Ilola var så dålig igår som BT gör gällande, men han kanske är min heliga ko.
Nästan 7500 biljetter sålda till GAIS-matchen och det är 3 veckor kvar till den. Det är 22000 biljetter sålda till de sista 2 matcherna.
Och titta på det här: den lägsta publiksiffran efter VM-uppehållet är mot Öster senast: 12131 åskådare!
DEN LÄGSTA!
På 6 matcher har Arenan haft minst 12131 åskådare. Som mest 15756 mot Malmö! Ett snitt på 13000 efter VM-uppehållet. Shit!
Nu måste det naturligtvis bara bli utsålt mot Djurgården, men frågan är om det inte blir det mot GAIS oxå? Möjligheten känns rimlig, kanske inmte trolig, men vem hade trott mig om jag skrev följande inlägg under sommaruppehållet? Hand upp!
Samuel och Jocke i U-21!
Anders i A-landslaget (Borde vart minst 1 guling till)!
Det blir en gul helg i alla fall!