generated by sloganizer.net

tisdag, oktober 03, 2006

Kramp för Di Gule efter 21 omgångar!

Så kom då en ny krampaktig insats för Di Gule. Efter strålande spel i samtliga matcher efter VM-uppehållet kände man någonstans att stelheten skulle komma. Gefle hemma var senast, Öster hemma nu. Underskattning säger jag, vad säger Haglund?
Nu gör det i ärlighetens namn inte så jävla mycket. För det första spelar Gnaget 0-0 oxå, dessutom spelar Bajen och Malmö 2-2 och tar endast in på antal gjorda mål. Helsingborg plockar in och det skulle väl vara en Stuart Baxter-effekt som oroar i dagsläget. Känns angeläget att åka till Olympia och hålla nollan, om man säger så... För att dämpa ångesten över det dåliga spelet igår, rankar jag följande lag som största hotet, med det största först.
1. Helsingborg. Med nyfunnet mod och en Stuart Baxter i ryggen lär Skåningarna klättra hela hösten. Till guld räcker det endast om Elfsborg klappar igenom. Det blir silver!
2. Bajen. Spelar bättre och bättre igen och om man i alla fall får tillbaka en ordinarie försvarare så lär de bli tätare bakåt oxå. Guld blir det dock endast om Elfsborgsbussen åker vilse på väg till Söderstadion och inte hittar tillbaka förän i december. Dessutom måste Henke Larsson bryta benet och AIKs mentala istid vara enorm. Det blir en fjärdeplats.
3. Gnaget. Nu är det ruschkana för formtoppen. Det enda som skulle kunna få dem tillbaka i matchen är en heroisk insatts mot Helsingborg, samt att Elfsborg avslutar mycket svagt. Orutin, avstängningar, skador, höst, mörker, tankar om medalj, höstgräs, kyla. Allt talar emot Gnaget. Talar det för då kanske... Dock klarar man tredjeplatsen före Bajen!
4. Elfsborg själva. Stora skälvan är kanske egentligen det stora hotet mot ett gult guld. Men Haglund har briljerat med sin lagandakompetens och förmodligen har man filat på detta scenario sen man satt och drack bärs mitt i natten i Ingessons stuga. Men man vet aldrig...
5. En meteor. Det är större risk att en meteor dimper ner i västsverige och förstör alla möjligheter till allsvensk fotboll, än att Kalmar, Djurgården, Fiskrens och Malmö vinner. Vilken placering de får? I dont give a fuck!
Kan avsluta med att den nya tröjan satt som en smäck, men spelar de dåligt fler gånger när jag har den på mig, får jag börja fundera på om den ska invigas/döpas. Skrock är inte kul!