generated by sloganizer.net

tisdag, september 12, 2006

Äta gelé med träslev i veboa!

Som auktoriserad futurekonsult kan man ju ha åsikter om det mesta, bör ha kunskaper om mycket, men framförallt veta vad andra ska stoppa i ryggsäcken. Därför vågar jag svagt uttrycka min åsikt om dagens politiska ställning, en slags Valet -06-termometer:
37,1 C: Inget parti ligger på denna grad av allmänt välbefinnande!
39,8 C: Folkpartiet har naturligtvis nått en febertopp av oönskat slag. Yrsel, förvirrade åsikter, oönskade utspel samt en uppsjö av ogenomtänkta handlingar präglar detta parti!
36,2 C: Resten av den politiska svären rör sig i ett nedkylt tillstånd, där snack och svammel är ett tydligt tecken på ett allt allvarligare sjukdomstillstånd! Vem tillfrisknar först?
Ärligt talat har mitt förtroende för valrörelsen, de politiska partierna aldrig varit sämre. Hur i helvete kan man skjuta in sig på de andra partiernas misstag, snedsteg och brister, när man har ambition att själv styra landet. Det går väl för fan inte att fokusera på det andra laget när man måste spela ett eget spel för att vinna.
Man når högst oavgjort på detta och vem vill spelat oavgjort när man ligger i ledningen?
Rubriken syftar för övrigt på att allt kan sägas på ett sätt som tyder på nått helt annat än vad det är, med andra ord politiskt dravel. Uttala meningen på Hitte-på-franska för en vän, så har dom inte en aning om vad du säger!