generated by sloganizer.net

torsdag, september 07, 2006

Torsdag: 2 dagar kvar!

Sitter naglad vid skärmen, flippar mellan Officiella, VG, Röd-Gul, Elloslinda, Ziris och Ålgårdsläktaren. Glor på Biljettermometern (14400) oftare än på det som ska göras. Feberliknande tillstånd, närmast. Blir inte bättre av att Han Tvärsöver är lika frenetisk, vi hetsar varandra, våndas!
Hon På Andrasidan är dock oberörd, hävdar att hennes pappa är hysteriskt intresserad men att hon skiter fullständigt i det. Kan inte riktigt avgöra om jag tycker hon är störd, eller om jag avundas henne.
Har planerat upp sista dygnet med en kräftskiva fredag kväll, lagom full så att man sover länge på lördagen, men inte bakis. Spela på hästar, kanske på resultatet men det beror på. Kan kännas olycksbådande att tippa seger, men man vill heller inte sprida olycksaliga profetsior. Kommer landa på Arenan en halvtimme innan, känna atmosvären, impas av Gnagarna för att sedan vända det till energi mot dom samma.
Bara Anders är pigg, Pinnocio skaver där framme och Illola sakta men säkert nöter ner mittfältarna. Holmén dribbllar, skjuter, Ishi tar retur.
Åhhh...
Folkpartiet och Expressen är flitiga med sin kriminella buggverksamhet (nåja...). Borde kanske utnyttja sina källor mer, lura dom på info, hitta skandalerna. Men till vilken nytta?