generated by sloganizer.net

onsdag, september 06, 2006

Onsdag: 3 dagar kvar!

Har ändrat strategi. Det måste bli mer ös på morgonen för att man ska komma igång. Mer The Sonics, mindre P4 Sjuhärad.
Såg att försäljningstermometern på Officiella var uppe i 14000. Satan i gatan, 14000? Elfsborg är hetare än hetast, Gnaget är snällare än min farmor. Känns som om cosmos är på väg att pricka formtopp!
Tre glada gossar petades från landslagstruppen. Allt känns naturligtvis mycket märkligt. Lagerbäck agerar som en lärare som mesat i 30 år och så en dag delar ut örfilar för sen ankomst. Han har behandlat allt och alla med tjocka silkesvantar tidigare, men nu släpar han fram giljotinen. Vill han va hatad? Vill han ha oppinionen mot sig? Bygger han en ny ledarstil på att söndra lagmoralen, för att sen bygga upp den?
Knappast.
Han har nog tröttnat på att va bifiguren. Med Ljungberg som lagkapten har han sannolikt fått konkurrens om ledarskapet, det finns plötsligt någon som ställer krav på hans ledarroll.
Eller?
Tror inte ett piss att de tre ställt till med skit tidigare. Det är inte logiskt.
Tror mer att Lagerbäck sjunger på sista versen som förbundskapten. Hela historien luktar surdeg, bara SvFF:s mediaskola har gjort att spelarna väljer att sätta på On-knappen när reportrar närmar sig: "Vi har tydliga regler om vad som gäller. Jag vill inte uttala mig om andra spelare." Och så vidare. Bara så att alla vet: ska du bli stjärna i svenska landslaget måste du lära dig att inte ha åsikter och att inte tycka någonting speciellt.
Se bara vår egen Anders Svensson. I Elfsborg har han röjt och ryat, ifrågasatt inställningen hos lagkamrater och dissat sin och andras insatts. men i blå-gult?
"Vi har tydliga regler om vad som gäller. Jag vill inte uttala mig om andra spelare."
Fegt!
Tror att Lasse-Liten får sparken under rådande EM-kval. Men sen?
Thern står och knackar på och vill in.
Eller Rolle Nilsson?
Vem som helst som styr upp verksamheten!