generated by sloganizer.net

tisdag, maj 30, 2006

Anders på kant med VM-elvan?

Undrar egentligen hur det blir med Anders medverkan i VM? Kim, hypad till himmeln av fåniga journalister, spelade bra mot Finland. Han var ensam om det dessutom, vilket faktiskt förstärker hans insatts. Läckra långbollar a la Källström var i sanningens namn det enda att titta på. Till och med så att man gladdes när Ahlbäck kom in, det säger väl en hel del...
Anders däremot har sett ut som en ointresserad Labrador stundtals på kanten i de gule under våren. Det lär väl knappast stärka några chanser till spel på den positionen i landslaget för honom. Mot Finland testades dessutom både Alexandersson och Micke Nilsson före honom. Och då var ingte ens Ljungberg på banan. Usch...
Hoppet står väl snarast till att Anders får chansen mot Chile, gör en drömmatch och hamnar i ett flyt likt det 2002. Han har rutinen och spelglädjen, så sista ordet är säkert inte sagt.
Antonsson påstår vara klar för IFK. Varför välja botten före toppen? Har han ett sånt Blåvitt hjärta har han inget i en gul dress att göra.
Hoppas att värvargänget riktar blickarna mot nordväst och Odd Grenland. Deras defensiv har vart lysande och stavas Pelle Nilsson. Pengarna finns, visar de musklerna?