generated by sloganizer.net

måndag, augusti 25, 2008

Under solen intet nytt!

Vet inte om jag överhuvud taget ska bli upprörd över Lauls och övrig sportjournalistiks rövslickande runt Sthlmsklubbarna. Laul försöker komma undan med att förekomma sina sura antagonister, men det blir så fraperande uppenbart. I Aftonbladet och Expressen skriver man hellre om Sthlmklubbarnas träningar än andra lags verksamhet. En match mellan Elfsborg och Örebro röner mindre utrymme än en eventuell affär mellan Bajen och Fredrikstad. Och då är det bänknötaren Zengin vi snackar om.
Så här är läget i kvällisarna, inte mycket att göra åt. Jag köper aldrig pappersvarianen längre som en konsekvens av den allt lägre nivån av journalistik. Bank är läsvärd i Bladet, Olsson i Getingen, resten är dåligt skräp.
Däremot gratisläser jag med glädje nätupplagorna. Att inte betala för skiten känns som min egen revanch. Snart får man väl pröjsa där också, men då kan man helt gå över till Fotbollskanalen och andra reklamstyrda utgåvor. Thats life!
---
Har bara läst om Örebromatchen i media, men det känns helt klartb som att di gule stod och glodde efter det där jävla spöket.Kanske hade de tankarna på annat, kanske var det shot-racet på Grand/mcEwans/skitkrog som satt i benen.
Vi har helt klart anfallsproblem. Målgörarproblem. Se påfantastiska Kalmar. 50 jävla mål.
50 fucking mål!