generated by sloganizer.net

måndag, april 07, 2008

Matchdax!

Äntligen hemmapremiär.
Äntligen dags för seger.
För det är nämligen allsvenskans nya melodi. Glöm allt jag skrev om oavgjorda matcher. I den andra omgången har hittills 3 av 5 matcher slutat med seger. Fiskrens, Trelleborg och Gefle gick segrande ur sina strider. Malmö, Djurgården, Helsingborg och Halmstad har spelat oavgjort. Dessa resultat innebär också att endast Hammarby kan stå med full pott efter två omgångar.
För Elfsborg finns bara seger. Hemmapremiär och ett svårt sargat AIK talar för en rejäl seger.
Den församlade världspressen (svenska sportjournalister) har fått en ny kelgris i AIK-Bojan, men denne är skadad och står utanför AIKs trupp. AIKs andra bojan, Fotbojan Johnson, har så mycket personliga problem att han inte får vara med. Det visar rejält hur svår krisen är han befinner sig i. Hade han vart nära speldugligt skick hade han såklart fått vara med, nu när klubben har multipla skadeproblem!
I Gulacticos är läget däremot det omvända. Keene är fortfarande långtidsskadad, men Bella har på träningar i veckan att han är nära comebackstatus. Dock är frågan om han petar duon Avdic-Sjöhage? Båda lär vara på plan ikväll, då Ilola avstår spel.
På mittfältet spelar Danielsson längs bak, framför sig har han Anders och ytterligare ett steg Avdic. På kanterna återfinns Ishi och sannolikt Bajrami på vänsterkanten.
Backlinjen består av Martin, Kejsaren, Teddy och Johan K. En oerhörd kompetent backlinje, men som har lite att bevisa sen sist. Jag hade personligen hellre sett Mobaeck än Martin på högerbacken, men Varaslättens stolthet är numera kapten och given i startelvan.
I mål världens bäste Wiland!
Startelvan enligt mig...
Stabiland
Martin-Kejsaren-Teddy-Johan K
Danielsson
Ishi-Anders-Bajrami
Avdic
Sjöhage
Som sagt, jag hade hellre sett Mobaeck på högerbacken!
---
Svettiga räddningar igår av Sahlman i HBK. Straffen från Henke var dålig, men men räddningen på flipperreturen direkt efteråt var magisk.
---
Wernbloom gjorde mål för Fiskrens. Vem som helst, bara inte den dryge göteborgarn. Kräkvarning på honom!

2 Comments:

At 1:47 em, Anonymous Anonym said...

Är Wernbloom Göteborgare?

är han inte från Kungälv?

Eller Bohus eller nå'tt?

 
At 3:27 em, Anonymous Anonym said...

Ajdå, det skulle genast ställa honom i en annan dager. Fast jag vet inte vilken...

 

Skicka en kommentar

<< Home