generated by sloganizer.net

måndag, april 21, 2008

På G!

Bella är på G. Det behövdes en bjudning och ett skitmål för att BT skulle gå i spin över Bella. Nu är han kung och lagets store målskytt.
Yeah, right. Visst, kanon att han gör mål, det kan lossna, på riktigt. Men ett mål gör fan ingen sommar!
---
Ilola skadad, men det är väl som det ska vara numera. Tror den finske hjälten går mot sin sista säsong snart. Hans kropp måste vara jävligt kass. Och vem orkar ta sig tillbaka från skador hela tiden? Det har ju blivit en stor del av hans karriär. Han kanske är en ny Litmanen?
---
Tre poäng mot Sundsvall är kanon. Kalmar har ryckt i tabellen och leder med fyra poäng tillgodo på tvåan IFK. Gulacticos är sjua, men har bara tre poäng upp till andraplatsen. Matchen mot Hammarby är viktig. Men jag känner mig inte oroad. En match på Söderstadion är ingen måstematch, ingen förväntar sig seger där. Därmed är Tonys gäng varnat. Inget lag är så bra som Elfsborg när man spelar utan press och kan ligga på kontring. Dessutomär Hammarby skadedrabbat. Har vi tur slänger dom in Shabaan i mål. Då kan det bli riktigt bra. Eller inte. Han är nog jävligt revanchsugen. Hur som helst, Bellas och Sjöhages match är det.

4 Comments:

At 11:02 em, Blogger Kaptenen said...

Att jämföra Ilola med Litmanen är som att jämföra Anders Svensson med Maradona. Inte idag, inte imorgon, inte på tusen år.

 
At 8:39 fm, Anonymous Anonym said...

Jag tänkte på sjukdomsbenägenheten. Men det kanske du gjorde oxå... Litmanen är ett unikum även på den punkten!

 
At 7:17 fm, Blogger Kaptenen said...

Litmanen sparar sig för landslaget. Han är en äkta patriot...

 
At 10:26 fm, Anonymous Anonym said...

Sant, förvisso!

 

Skicka en kommentar

<< Home