generated by sloganizer.net

söndag, december 16, 2007

Genombrott!

Kanske blir det Danielsson, kanske Abbas, kanske Bajrami eller någon annan. Medan vi väntar på nästa stora genombrott i Gulacticos kan vi ha detta i åtanke. Ett genombrott från ingenstans, en blixt från klar himmel. Gillar inte förnedrings-TV i vanliga fall, men här trycker en vanlig kille ned hela konceptet i halsen på alla andra och gör det ingen tror. Enjoy!

4 Comments:

At 8:43 fm, Anonymous Anonym said...

Mainstream, det trodde jag inte om dig. Ser du på Idol?

Och Borgarklassens musik dessutom.

Visserligen säger du dig vara vänster, men att dra upp en gammal kommunist som alla trodde var död.

Försvarar du verkligen det han gjorde i Kambodja?

 
At 11:26 fm, Anonymous Anonym said...

Olyckligt namn (Paul Pott) såklart, men det var inte vad jag syftade på. Mer osäker kille som får en självförtroendeboost tack vare smörjan och då kan det naturligtvis inte vara dåligt.

Borgarmusik, vänstersympatier...

Idol och Tallang är i övrigt inget kul, eller bra, men ibland uppstår svarta hål, som tur är. Och nej, jag fick tipset av en kompis. Tittade 20 minuter av Idol i höstas när en nära släkting var med och jag tyckte bara det var jobbigt. Kanske inte dåligt, inte min smak, men just JOBBIGT!

 
At 12:09 em, Anonymous Anonym said...

Opera är väl Öfverklassens musik?

Själv håller jag mig till gamla fina arbetartraditioner som tex Stilton och Portvin.

Pott är väl också lite lustigt, blir väl "Braja" eller "Holk" på Svenska om du nu förstår gamla 70-tals uttryck.

Idol är dåligt.

Förnedrings-TV på så sätt att det måste vara förnedrande att se något så uselt. Har sett snuttar hemma hos andra där man inte kunnat påverka utbudet.

Men visst är namnet kul och han sjunger OK.

 
At 3:03 em, Anonymous Anonym said...

Överklassepitet sätter inte jag, skit samma. Att stå där och vråla ut toner på ett sätt som det tar andra åratal i skola att lära sig impar iaf på mig.
Pott helt klart asc till sådant, yes. Men han ser lätt overklig ut, dessutom säljer han mob.telefoni och det får jag säga, sådana som ringt mig har vart helt overkliga!

 

Skicka en kommentar

<< Home