generated by sloganizer.net

måndag, december 10, 2007

Sjöberg is back!

Att han är back är ingen nyhet, men nu är han alltså tillbaka i Gulacticos. Fredrikstad valde att inte utnyttja sin köpoption på Kapten Blod. Istället jagar nu norrmännen Joel Riddez som ersättare och det säger väl lite om hur de värderar Sjöberg. Frågan är vad som händer med Sjöberg nu? Björck, Sjöberg, Florén och Martin A känns inte som en riktig stabil uppsättning. Herregud, fyra backar som inte håller måttet. Var ska detta sluta...
---
Agent Dojjan har satt sin plan i verket. Telia är engagerat och nu ska jag fan ha reda på vems arsle jag ska leta upp. Bevare Kids!
---
Mourinho tackade nej till förbundskaptensjobbet i England. Den mannen är klok som få och visar på både integritet och intelligens. För vem fan vill ha det jävla skitjobbet? När de hade en som var sjukt bra på posten, fuckade dom till det och gjorde sig av med Svennis. Svennis gör nu succé med Citys små medel. Inser de inte att han gjorde likadant med den oerhört tunna trupp britterna har till förfogande? Nä, det inser de inte. Dom super för mycket hela tiden för att inse det.
Förresten är det julfester på klubbarnas agenda de kommande veckorna. Tillställningar som får en raggarfest att likna ett barnkalas i ett frireligiöst hem.

4 Comments:

At 3:32 em, Anonymous Anonym said...

"Tillställningar som får en raggarfest att likna ett barnkalas i ett frireligiöst hem."



Va!

Förgriper man sig på småpöjkar?

Då vill jag vara med.

 
At 8:55 em, Anonymous Anonym said...

Pucko!

 
At 12:44 em, Anonymous Anonym said...

Håller med dig, jag har aldrig tyckt om Loket.

 
At 1:22 em, Anonymous Anonym said...

Again!

 

Skicka en kommentar

<< Home