generated by sloganizer.net

torsdag, november 08, 2007

Silly season 07/08

Ronaldinho på väg till IF Elfsborg enligt anonymkälla till skum morgontidning i Spanien.
Där har ni väl det dråpliga med silly season i ett nötskal, men den löjliga säsongen börjar så smått rulla igång igen och därför kommer här de första zipen från ryktesbuteljen.

På väg ut:
Mattias Floréns sejour i Gulacticos verkar bli kortvarig. Han har inte alls hållt måttet under de matcher han spelat, utan endast stulit plats från den klart stabilare Johan Karlsson. Norrköping verkar vara intresserade av hans tjänster och en ligt spekulationer kan han vara på väg dit.
Efter incidenten på träning, slagsmål eller ej, har Bella Berglund inte fått någon speltid i laget. Han fanns inte med i truppen som avslutade allsvenskan nere i Malmö och han åkte inte heller med ner till Italien för LL-matchen mot Fiorentina. Kan han va på väg att dichas ur föreningen? Känns långsökt, med tanke på de stålar man pröjsat för honom. Han har vart dålig sen han kom tillbaka och lär inte vara het på transfermarknaden. Skada sägs vara orsaken till hans frånvaro, men fan vet...

2 Comments:

At 12:38 em, Anonymous Anonym said...

Tyvärr verkar det som om vi är tvugna att byta ut hela laget.

En sådan här "Moralisk Kollaps" var det länge sedan man såg hos ett fotbollslag. Och då räknar jag in hela hösten i det begreppet.

Kanske man även skulle kunna kalla det för en "Mortalisk Kallops"

 
At 1:43 em, Anonymous Anonym said...

Tur vi har sportsliga och inte ekonomiska problem att brotas med. Om nu en fjärdeplats i allsvenskan och avancemang i UEFA är problem...

 

Skicka en kommentar

<< Home