generated by sloganizer.net

fredag, oktober 12, 2007

Och hösten faller över Borås!

Likt ett par kalla och blöta kallsonger tagna för tidigt från torksträcket, klistrar sig hösten allt tätare runt oss i Borås. Jag har svårt att tro att det finns fler platser som är lika demoraliserande som hösten i just Borås, där mörkret blir så påtagligt och fukten så tät att man kan tro det aldrig kommer skina en sol igen.
Men ljuset från Borås Arenas strålkastare kommer lysa upp våra liv ända fram tills vi får tända lusseljus och luciakronor, så det kanske går vägen i alla fall! Alltid något...
Fjärdeplatsen är vikt åt den som vill bedriva europaäventyr även nästa år och det vore väl själva faen om inte gulacticos skulle knipa den där platsen? AIK har svåraste programmet av alla och kan, om de spelar väl, spela guldet till lillebror på Djurgården. Men fan trot. Segrar mot Kalmar och ICA de sista omgångarna låter inte lätt, om man säger så. Jag tror att Gulacticos tar den svåra vägen, med segrar mot Örebro och MFF i de sista omgångarna. Som Oskar i Rasmus på luffen säger: Det ska göras med list, sa käringen som plocka lössen med tårna!
---
Anders får oväntat stöd bland den församlade världspressen. Olof Lundh ser hellre Anders än Kim i startelvan i landslaget, en åsikt främst baserat på de resultat laget prestrat med Anders på plan. Jag tycker Anders vart ruttnare än på länge de senaste veckorna, men men...
---
Norrköping, Ljungskile och Sundsvall. Det blir fan inte lätt i allsvenskan 2008...

4 Comments:

At 9:25 fm, Anonymous Anonym said...

Har du räknat bort Kalmar som är dubbelt kvalificerade?

De vann Cup'en och de kommer som sämst trea i Allsvenskan.

 
At 9:40 fm, Anonymous Anonym said...

Jag räknar kallt med att ngn i trion KFF, DIF eller ICA vinner. Ettan går till CL, tvåan till UEFA och trean till intertoto, vanligtvis. Men nu är redan UEFA-klara KFF en av de tre, därför kommer intertotoplatsen att gå till fyran. Vinner KFF går UEFA-cupplatsen via sv.cupen till IFK, men om de får platsen via andraplaceringen i allsvenskan går den platsen till nästa lag i den allsvenska tabellen, alltså trean. Således flyttas intertotoplatsen till det lag som blir fyra. Skulle KFF sluta tvåa händer samma sak, slutar KFF trea får de sin UEFA-cupplats via cupsegern och intertotoplatsen ges till laget som slutar fyra.

 
At 10:09 fm, Anonymous Anonym said...

Ni får väl satsa på "Fair-Play" platsen annars.

 
At 11:09 fm, Anonymous Anonym said...

Sverige är helt avsågad från den platsen i år, tyvärr. Annars hade den nog gått till Gefle...

 

Skicka en kommentar

<< Home