generated by sloganizer.net

måndag, november 12, 2007

Döda människor är förlorade!

Det går liksom aldrig att få tillbaka ett människoliv. Det går inte att göra om, spola tillbaka och göra annorlunda. Döden är definitiv och slutstationen i den resa vi kallar livet. Hållplatsen kommer tillslut då vi måste hoppa av tåget, thats it!
I Italien dog igår en människa i samband med våld som man relaterar till fotboll. Mannen som dog var en fotbollssupporter och han dog i samnband med bråk och våldsamheter när supportrar från två fotbollslag drabbade samman. Lagen skulle inte mötas för dagen, de bråkade ändå, utanför en bensinstation. Mannen som dog sköts av polisen när han satt i en bil och polisen ansåg sig tvungen att skjuta för när det bråkas i Italien i samband med fotboll slåss det sådär så att ingen går säker, vem som helst kan slås ihjäl, oavsett om du tycker om fotboll eller att slåss. Jag har ingen aning om mannen sköts av anledning, eller om han stod ivägen för en kula som var menad någon annan, om ens någon. Oavsett är ännu ett människoliv slut och fotbollen har förlorat än mer äv den oskuld man trodde för alltid var svunnen. Det är inte fotbollens fel, fotbollen manar på intet sätt till våld, men i dess svans följer människor som anser sig äga rätten att slå andra på käften i fotbollens namn. Jag väljer att kalla dom som för med sig våldet in i fotbollen för mördare. Det är dom som bär ansvar för alla som dör i samband med våldsamheter i fotbollens namn. Oavsett om de slåss utanför Råsunda, San Siro eller en bensinmack varsomhelst är det dessa män som är mördarna!
Fotbollen tar ännu ett steg mot faschismen, man måste skydda alla som betalar allt mer för att gå på fotboll. Det kommer sluta med att vi alla får gå igenom metaldetektorer, måste sitta ned under matcherna och hålla käften. Men vad bryr sig de som slåss, de tittar ju inte på fotboll ändå. De slåss ju någon annan stans.
Jävla mördare!!!