generated by sloganizer.net

onsdag, oktober 03, 2007

Loosers Lounge!

Legenden och rumänienälskaren Walter Zenga vandrar just nu runt på klassisk fotbollsmark i Borås.
Han förgyller det som annars i mina ögon är meningslöst och kraftförödande, Loosers Lounge. Hade det inte vart för LL hade vi fortfarande vart i den allsvenska guldstriden, om vi inte till och med redan avgjort skiten. Nu slåss vi istället om en tredj-sjätte-plats och riskerar lämna LL i första omgången. I bästa fall når vi en horribelt gruppspel med svåra lag som ingen vill se och så är den europeiska drömmen över.
Är inte orolig för spelarnas motivation den här gången. Hade vardagen handlat om europeiska cupmatcher hade det nog inte vart några som helst problem att spela två matcher i veckan. Det är LL som tar all mental kraft hos spelare, ledare och övriga funktionärer i klubben.
Vart intresset finns hos oss som tittar på råder dock ingen tvekan. Matchen mot Dinamo har sålt 6000 biljetter på förhand. Den svala matchen mot HBK 10800...
Bara de mest inbitna hardcorefansen (dit räknar jag mig själv och Kaptenen) köper naturligtvis biljetter till både allsvenskan, LL och Royal leauge, men jag känner mig lite snopen. Jag tycker inte att det är värt att offra allsvenskan för lite extra kulor från UEFA.
Men, som sagt: Walter Zenga!

6 Comments:

At 1:29 em, Anonymous Anonym said...

Kolla här!

Vi leder inte, jag har ALLTID trott att vi varit Sveriges i särklass bästa klubb och så visar det sig att vi ligger långt efter.

Varför har man inte fått reda på det?

Vi är efter både ICA-änglarna, Gröthalsarna och Avskrädet.

Vi är trots allt lite bättre än Feskrenset och Öfverklassen, men inte så mycket.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Allsvenska_maratontabellen

 
At 2:07 em, Anonymous Anonym said...

Kul med en göteborgare under alias som blogens flitigaste läsare :)

 
At 2:12 em, Anonymous Anonym said...

Titlar Klubb
17 IFK Göteborg
15 Malmö FF
12 IFK Norrköping
12 Örgryte IS
11 Djurgårdens IF
10 AIK
5 IF Elfsborg
4 GAIS
4 Halmstads BK
4 Helsingborgs IF
4 Östers IF
2 Åtvidabergs FF
1 Brynäs IF
1 IFK Eskilstuna
1 Fässbergs IF
1 Göteborgs IF
1 Hammarby IF
1 IK Sleipner

Fan vi ligger på sjunde plats av landets klubbar när det gäller SM-tecken och ungefär samma när det gäller poäng.

Hur kan vi då vara BÄST?

 
At 2:29 em, Anonymous Anonym said...

Den listan har vi väl aldrig vart bäst på och det är nog också pga den listan som ni i Götet är en nostalgisk samling människor, likt de i Peking. Ni är bäst genom tiderna, men knappast idag. Och med den historian och med det upptagningsområdet borde det kännas jobbigt med publiksiffror under 15000!

 
At 2:57 em, Anonymous Anonym said...

Vi kan väl inte få in fler?

Vi har ju inte något Ullevi att fylla.

 
At 11:32 fm, Anonymous Anonym said...

Sannolikheten att ett svenskt lag skall in i CL-gruppspel bygger helt på att vi får en så kallad norsk lottning och får möta exempelvis Tampere. Med tanke på att lag som IFK och DIF riskerar att vinna allsvenskan i år och kommer att åka mot lag som Ruzomberok och Derry finns INGEN chans att det skall gå nästa år.

UEFA-cupen är därmed en underbar möjlighet enligt mig.

Däremot kan jag hålla med om att det är skändligt hur jävla dåliga elfsborg varit i allsvenskan i år. Det är ett fullkomligt ras vi stått för under hösten. Obegripligt hur sveriges i särklass bästa trupp kan få ut så lite poäng.

 

Skicka en kommentar

<< Home