generated by sloganizer.net

söndag, maj 20, 2007

Nice ones!

Ahhh, tillbaka i verkligheten.
Dock: ngr dagar från det vanliga har vart underbart skönt, närmast befriande. Batterierna har laddats tillräckligt för att man ska orka de sista skälvande veckorna på det vissa kallar vårtermin. Och det ska nog funka...
Segern mot halvdanskarna i torsdags var viktig. Var ärligt talat rädd att det skulle sluta utan poäng alls. Såg aldrig matchen, fick hålla tillgodo med Radiosporten (vansinnigt dåligt, se nedan) och med den följer alltid ett stressigt helvete. Naturligtvis följer de aldrig matcherna i sin helhet i riktiga Radiosporten. Det ska blandas ut med listor, dambasket, formel 1 och kass musik. När det plötsligt blir mål på en arena kommer en jingel och under några fruktansvärda sekunder ska man vänta på att få reda på: 1. Vilken arena målet fallit på och 2. vilket lag som gjort mål. I bästa fall kan man avgöra på publiken reaktion vilket lag som gjort målet, annars får man snällt invänta kommentatorns fruktansvärda försök att hålla lyssnarna på halstret. Eftersom det nästan inte var några åskådare alls på Vångavallen fick man snällt vänta på kommentatorns behag att dra ut på meningslösheterna.
Men vad göra. Bara att gilla läget och det är naturligtvis fantastiskt att vi har public service. Utan dem ahde jag fått leta länge och väl för att få reda på resultat.
2-1 ger andrum.
2-1 är bra.
2-1 kan vara starten på en klättring.
Stort plus till Pinoccio som gör årets första strut. Stort plus till Anders som fortsätter göra viktiga saker!
---
Radiosportens kasa kommentator lyckades säga fel namn på Johan Karlsson 28 gånger. Han fick heta allt från Johan Svensson till David Karlsson, via "högerbacken i Elfsborg, Johan...ehhh...Karl... i alla fall, högerbacken i Elfsborg". Dessutom annonserade han ständigt ut fel målgörare, påbörjade en mening och avslutade med en annan. Osammanhängande, dåligt och ointressant. Så ska väl inte bevakning av de regerande svenska mästarna vara?
---
Helgens upptäckt 1: världens bäste 5-åring kan cykla utan stödhjul!
---
Helgens upptäckt 2: samma 5-åring upptäcker att sockludd flyter, med orden: "Pappa, sockludd kan simma!"
---
Ikväll vann Gefle mot Hammarby och Örebro kvitterade sent mot Malmö FF. Välbehövligt och viktigt i det som verkar vara en påhittat jämnbra allsvenska!
---
Mats Olsson på Expressen skriver i sin söndagskrönika att bloggande är dåligt och utan nivå. Bloggare är, enligt honom, hatfyllda idioter som skriver hetsmail stup i kvarten. Kanske skulle han börja läsa bloggar istället för att sprida sitt hat om dem. På tal om hat, Mats...
---
Kejsar August tillbaka mot Fiskrensfighten på tisdag. Viktigt!
---
Imorgon: stor extrabilaga om allt inför The battle of Borås Arena!