generated by sloganizer.net

söndag, maj 13, 2007

Ge smålänningarna på tafsen!

Match borta mot Kalmar Äff Äff idag och som jag skrev tidigare: på förhand var detta matchen att frukta.
Men som sagt, nu vet jag inte. Verkar vara matcher som dessa, där Gulacticos måste vara ett storlag, som man spelar som allra bäst och när Gulacicos spelar som allra bäst måste det andra laget vara både duktiga och ha tur för att få med sig nån poäng (läs Djurgården). Kalmar anses vara sådär extremt svårspelade hemma att precis alla backar hem och spelar oavgjort mot dem och därför har de egentligen en rent usel hemmastatistik.
Men det är fortfarande mycket svårt att vinna där. Därför vore denna startelva att föredra:
Stabiland
Johan K-Kejsar August-Jon Kanon-Florén
Samuel-Ilola
Ishi-Anders-Alex
Sjöhage
Detta är en klassisk 1-1-uppställning och det är nog inget annat att hoppas på idag. Kalmar har ätit taggtråd sen hemmaraset mot BP och lär inte släppa mycket bakåt. Men får jag önska blir det snäppet mer offensivt:
Stabiland
Johan K-Kejsar August-Jon Kanon-Florén
Ilola
Ishi-Anders-Alex
Keene-Sjöhage
Haglund var, enligt BT, väldigt hemlighetsfull med startelvan och det tyder på att han kanske har nått fanstyg på gång. Det vore coolt och mannen behöver bryta sina vanemönster.
Floréns medverkan är utifrån att han är frisk och hel. Mobaeck kan lika gärna spela för min del, det är hugget som stucket mellan Johan och honom. Jag hoppas inte på Bajrami, eftersom han var utanför truppen senast. Men han kan vara bra att ha om ngn av yttrarna kör fast.
Jag är förhoppningsfull och tror på seger. Spelet senast var bra, men det måste upp ett snäpp i koncentration för att den här säsongen ska sluta som fjolåret. Det är en svår motståndare vi ställs mot idag, så en femte oavgjord är ingen skam. Det är de föregående 4 som är dåliga!
---
Krislaget AIK vinner en match och vips är de i serieledning. Man ska tydligen ha huliganer som kastar flaskor för att det ska gå bra i år!
---
Frisparkar kan vara nyckeln i år. Vi minns Jons kanon ifjol borta mot Kalmar, likväl som den senast mot Djurgården. Man få fortfarande puls när man tänker på missilen han avlossade i måndags!