generated by sloganizer.net

onsdag, april 04, 2007

Upptakt Allsvenskan: fler listar årets allsvenska!

I Götet har de allsvenska klubbarna samlats för sin årliga upptakt. Precis som alltid får man också lägga sin röst på vem som kommer lyfta bucklan i slutet av säsongen. Här kan du läsa vidare hur klubbarna tror på främlingslegionen MFF i första hand, tätt följt av AIK, Helsingborg och vårt eget Gulacticos. Slås återigen av hur lagom mycket allt favoritskap skjuts över till andra klubbar. Så bra, gott folk. Så bra!!!
---
Hittar ingen artikel om BT:s allsvenska tips på nätet, men i pappersupplagan tippas idag AIK som svenska mästare. Plats 2 är tom och man får anta att den är vikt åt Elfsborg. BT tar också ut Norling som tränare i sitt utmanarlag.
---
I Getingblaskan hittar man en artikel om pressen på de allsvenska tränarna. Sören Åkeby i MFF har den största pressen (tro fan det, de kräver guld varje år),men även vår egen Magnus Haglund anses ha en hel del press på sig. Klokast verkar Gefles Pelle Olsson vara i frågan om Elfsborgstränaren, då han tror att forwardsfrågan kan bli en mycket svår nöt att knäcka för Haglund. Men Haglund själv är mycket hoppfull i samma tidning!
---
Till sist: STORT JÄVLA GRATTIS TILL BHC!!!