generated by sloganizer.net

torsdag, april 26, 2007

Startelvan mot Falköping!

Ikväll skuttar alltså Elsborg in i svenska cupen. Man gör det mot västgötagrannen Falköping som hör hemma i DIV.III (samma som Mariedal), på klassiska Odenplan. Detta är andra omgången, Falköping vann i första (5-0 mot div.II-laget Tenhult) medan Gulacticos fick äran att stå över, vilket alla allsvenska lag gjorde!
Officiella kan man läsa om både trupp och startelva. Följande gäller:
Hassan
Mobaeck-Kapten Blod-Martin A-Johan K
Ilola
Grif-Anders-Bajrami
Sjöhage-Avdic
Ingen av våra supermittbackar finns med i truppen. Skadade eller vilande är frågan.
Samuel och Keene finns på bänken, tillsammans med Eres, Falken och Stabiland.
Man kan naturligtvis inte låta bli att undra om Haglund fallitn för något slags massmedialt grupptryck, när han plötsligt spelar med 4-4-2. Om det nu anses som en fantastisk offensiv med dessa på plan, skulle naturligtvis samtliga startat även mot Gefle (undantaget mittbackarna).
Det är kul med nya namn och naturligtvis ska Elfsborg vinna detta lätt, det skiljer trots allt 4 divisioner. Men inställningen hos de som startar måste vara att visa Haglund att man vill vara med!
---
Matte Svensson tar blad från mun och sågar Anders för sina idiotkommentarer i media. Detta kan bara vara en naturlig reaktion hos en normalt fungerande människa, men fråga är om inte det inte också är upprullningen till en klassisk konflikt. Nu måste Haglund styra upp manskapet och (som Matte påpekar) lösa skiten internt, i omklädningsrummet. Annars hamnar man snart i en situation där samtliga gula vill gå ut i media och förklara/rentvå sitt rykte som fotbollsspelare. Kom igen Magnus. Agera för tusan!
---
Helsingborg borta på tisdag. Kommer bli bra!!!