generated by sloganizer.net

tisdag, april 24, 2007

Gnäll i media- dum idé!

Anders Svensson har under det senaste året valt att "prata ut" i Fotbollskanalen. Det har gällt missnöje med landslaget, såväl som med Elfsborg. Nu går han ut i just Fotbollskanalen och drar till med att Elfsborg behöver psykologhjälp.
Ahh, nice one, Anders. Nu hjälper du INTE till på ett bra sätt att skapa lugn och ro. Dessutom ingjuter du INTE förtroende i de stackare som är skyldiga till alla de missar du nämner. Fast du glömde såklart dina egna missar, Anders.
Även Haglund talar om besvikelse, men påstår att man följt planen till punkt och pricka.
Då kanske man ska ta och ändra lite på planen?
Överhuvudtaget tycker jag att det är en ovanligt dum idé att prata så mycket i media när det går dåligt. Nu gäller det att samla sig, ta snacken i omklädningsrummet och göra omvärlden till en fiende. Det är Elfsborg mot världen om man ska få rätt på skutan i tid. Vara kompis med folket i mediasverige gynnar bara nyhetskåta reportrar- och motståndarna. Vore jag ordförande eller tränare i Elfsborg, skulle jag gå ut och sätta munkavle på alla berörda i föreningen. Låt Andreasson sköta snacket, om det nu behövs snacka!

2 Comments:

At 1:34 em, Anonymous Anonym said...

Håller med. Jag har hela tiden försvarat Anders när han gnällt över petningar i landslaget, men nu börjar det gå överstyr. Sådär agerar inte en lagkapten, oberoende på hur besviken man är.

 
At 9:35 em, Anonymous Anonym said...

Yepp!

 

Skicka en kommentar

<< Home