generated by sloganizer.net

onsdag, april 25, 2007

Det blir sällan som man tänkt sig!

Med ytterligare en dags perspektiv på Geflematchen kan jag bara konstatera att min utåtagerande besvikelse ändrat skepnad och blivit introvert. En lätt uppgivenhet har smygit sig på och det känns redan kört med SM-guld 2007!
Vilket jävla patetiskt skitsnack, tänker Du såklart!
Inte ett piss är kört, allsvenskan kommer leva i 26 omgångar och chanserna att Gulacticos ska va med där framme i november är fortfarande skyhöga.
Se bara på Helsingborg anno 2006!
Känslan som letat sig in i magtrakten känner man dock igen från säsongerna vid meilleniets början. Sopiga inledningar med få poäng och ett allt mer krampaktigt spel. Och så en explosionsartad vändning när man minst anar det.
Är det skillnad mellan Elfsborg förr och Elfsborg idag kommer den berömda vändningen på tisdag mot Helsingborg. På Olympia, där vi har haft så förbaskat svårt genom åren!
Jag tror fortfarande på det hela, såklart. Men tron har fått sig en törn i kanten. Må det vända igen!
---
Imorgon torsdag är det ett tillfälligt depåstopp från den allsvenska vardagen. Svenska cupens andra omgång, mot Falköping. Fram med spelsugna speedkulor, fransoser och vänsterlöpare. Vilja, fart och fläkt behövs just nu. Inga trötta huvuden som grubblar på Anders Svenssons korkade och oförlåtliga uttalanden. Kanske läge att bänka den mannen, för övrigt?
---
Måtte Kejsaren och Jon Kanon vara hela resten av säsongen. Jag har sagt det innan och jag säger det igen: blotta närvaron av Martin A ställer till oreda, osäkerhet och smärre katastrofer.
---
Wiland känns inte het. Hans ingripanden vid de två senaste baklängesmålen har vart minst sagt tveksamma. En Wiland man inte vill känna igen.
---
Wayne Rooneys 3-2-mål igår mot Milan borde rulla som inspiration i Elfsborgs omklädningsrum. Vilket tryck och vilken precision den mannen besitter.
Men Anders kanske redan har fixat med den där psykologen?
---
Stå upp för Elfsborg, för våra färger!