generated by sloganizer.net

tisdag, mars 06, 2007

Hur är läget med de allsvenska lagen?

Läste just på fotbollskanalen om hur Siggi Jonson, Djurgårdens nye tränare, sågar en av de sina. Felix Magro är tydligen en kass jävel, enligt den bistre islänningen. Och flera andra tränare har trampat i liknande klaver, det är nästan lite Ricky Lake över skiten. Därför är det på sin plats att göra en grov översikt av stämningen i våra konkurenter.
Djurgården: har en fiaskobrasse på bänken som kostar lika mycket som hela Strömvallen och en tränare som verkar vara riktigt dum i huvet. Smakar jävligt mycket bakfylla om DIF!
Hammarby: har sålt nästan allt och det man inte sålt skiter man att skriva kontrakt med. Spelade senast med Tomten som mittback och en vax-kopia av Nacka på topp. Värmlands-Tony sågas av mål-Otto. Vad det nu säger... I alla fall, skiter det sig med Åbynn och Petter har de inget lag.
AIK: förlängde kontraktet med porrskådiswannabeen Duhlee Jonson samt värvade en seg Jamican, men i övrigt kusligt tyst om förra årets skrällgäng. Laddar för det svåra andraåret?
BP: BP, ja...hrm...eh, vann mot Bajen med 5-1 efter att spelat i 18 minuter och sedan lagt av (ledde då med 5-0). I övrigt ska man spela de flesta hemmamatcher borta och det tjänar de andra Sthlm-klubbarna på. Inavelstockholms rödhårige kusin kommer bara stanna ett år i fotbollens finrum.
Örebro: skulderna är sen länge glömda, men inte borta. Strutsmentaliteten råder i Ööreebreoo. Spelar dessutom på sveriges vackraste byggarbetsplats, Behrns Arena. Spöke!!!
Fiskrens: värvar konsekvent inga bra ersättare för de tappade försvarsspelarna. Förlitar sig på Selakovic och det känns bra för oss alla andra. Försöker värva från vårat restlager, men det är inte luckrativt att gå västerut längre. Ett imperium under sönderfall.
GAIS: tyst, tyst, tyst kring Rolles gäng. Har tappat Keene och Stephenson. Sena värvningar förra året, likaså i år? Storebror i Götet i år!
Halmstad: jäsp. Tråkigaste laget, ända till...
Trelleborg: ... dök upp. Kommer ta många poäng på Tjångavallen, men inte pga fin fotboll. Mental ohälsa drabbar alla som träder in på arenan, samt tittar på skånes fula ankunge, inkl motståndare. Råder Haglund och co att skicka de psykiskt allra starkaste. Tråkigare än så blir det inte!
Helsingborg: har sålt allt av värde, men får tillbaka Henke "Näe" Larsson. Har en styrelse som lovat mer än vad de kan lösa in. Borde studiebesöka Andreasson/Bosse Bank!
Malmö FF: har som vanligt damsugit världen på alla möjliga och omöjliga värvningar. En knäskadad Toivonen bl.a. Men, säg att de bestämmer sig för att bygga ett lag, då blir de farliga lagom till säsongen 2008!
Gefle: jahapp?
Kalmar: brasseland med tant Rydström i mitten. Kanske blir vårt farligaste motstånd i år. Kan också spela 8 raka oavgjorda under våren och så blir det som vanligt. Tråkstämpeln e inte lika monumental som hos Halmstad, men nästan.

Känslan just nu är ju att vi bara behöver spela allsvenskan för syns skull. Inget lag kan mäta sig med Gulacticos. Tippade Elfsborg som etta ifjol, hävdade det bestämt i september. Men det är väl lika bra att ligga lågt fram till sommaren...