generated by sloganizer.net

torsdag, mars 01, 2007

Bloggstop igår!

Kom aldrig in på bloggen igår, därför ingen uppdatering i dessa viktiga tider.
Först den nyhet som kanske värmde mest igår: Ex-Kapten Blod har tackat nej till ett bud från Fiskrens. Inte bara ett litet skambud, utan en ordentlig löneförhöjning. Konsekvensen av ett beslut man tar i en sådan situation är enorm:
- tackar du nej får du hjältestatus på Borås Arena. Inte bara hjältestatus, du blir en superguling, du får gult blod i ådrorna. Man borde få en läktarsektion uppkallad efter sig.
- tackar du ja är du bränd för evigt och kommer inte få några uppmuntrande applåder som tack för lång och trogen tjänst. Du är helt enkelt en av dom!
Johans lojalitet är fantastisk och hans blotta närvaro kommer höja moralen i truppen. Hoppas han får vara hel så¨att han kan konkurera om platserna också.
---
FC Köpenhamn ser Elfsborg som sin starkaste motståndare i hela Kungaligan, vilket förstärker min åsikt om att detta är den moraliska finalen. Bella lär va skitnödig, hur kul han än påstår att det ska bli!
---
Tommy Larsson på Elfsborgs officiella gör en intervju med Bella och i sista stycket kommer en "Anders-tränade-full"-groda (exakt citerat från Elfsborgs officiella):
- Kommer du hit, säger han, så missa inte chansen att gå på en bra restaurang och äta en god köttbit. Folk tror att det bara är Tivoli och röd pölsa men stan är så mycket mer. Dessutom har vi fantastisk shopping så Köpenhamn rekommenderar jag varmt, avslutar Bella och traskar vidare på gatan där han numera bor.
Bor pojkstackan på gatan? Är inte FC K nordens rikaste klubb? Ska spelarna verkligen behöva bo på gatan när de spelar proffessionell fotboll? Värvningsknepen lär inte bli så svåra: Eh, Bella, vi fixar en etta på Hässleholmen om du kommer hem!
---
Veckans danskakurs 2: Janne Långben heter Fettmule på danska!
---
Veckans danskakurs 3: Nykter och behärskad heter Sober på danska.

2 Comments:

At 7:24 em, Blogger Röd Guling said...

Lohne framstår som rena Strindberg jämfört med Tommy Larsson. Särskrivningar och skit, hemsidan är en litterär katastrof.

 
At 2:04 em, Anonymous Anonym said...

Än mer katastrof blir det är han ska kommentera fotboll med Matte Svensson som bisittare. Höhöhö-betyg!

 

Skicka en kommentar

<< Home