generated by sloganizer.net

tisdag, mars 13, 2007

Holmén mot himmelska höjdet!

Artikel i dag på Fotboll Direkt och på Fotbollskanalen (samma artikel som Fotbollskanalen lägger ut från Fotbolldirekt) om Holméns framtid, med proffsdrömmar som stora ämne. Killen verkar sikta på proffslivet redan under nuvarande säsong. Om Holmén byts ut mot Linderoth, är det möjligtvis OK, men inte annars!
Samuel är den spelare med störst potential. Nästan 100 allsvenska matchers rutin trots bara 22 års ålder, grym känsla för spelet och med sin defensiva styrka kommer han nå långt, riktigt långt!
---
Aftonspyan håller Elfsborg som hetast hittills i den allsvenska försäsongen. Klokt resonerat av dem. I övrigt kan man läsa en massa annat dravel om storstadslagen, PRECIS som vanligt. I en snabbomröstning om vem som vinner allsvenskan leder just nu Gnaget klart före bl.a. Elfsborg. Gå in på skittidningen och rösta, om ni ändå ska läsa om Elfsborg. Som kontrast skall sägas att lika-mycket-skittidningen Getingblaskan nästan aldrig skriver om Elfsborg. Krönikör Luhr verkar hata Di gule (spekulation), kanske därför blaskan fortfarande behandlar Elfsborg som ett mittengäng. Krönikör Olsson (fortfarande läsvärd) håller inte heller Elfsborg högt. Lillebrorförakt?