generated by sloganizer.net

onsdag, februari 07, 2007

Manodepressiv tioåring!

Idag fyller fullständigt lysande forumet VG, former known as Virituella Guliganer, 10 år. Under tio års tid har Elfsborgare med olika grad av gult hjärta, skrivit av sig på denna sida. Har själv vart skribent under de flesta av de här tio åren.
Med tanke på att det är ett forum för den verklige människan och dennes åsikter håller sig åsikter och formuleringar på en städad nivå. Oftast mycket lämpligt, men ibland lite tråkigt.
Att det är riktiga människor som förstår sig på fotboll i olika grad gör också att upplevelsen av en situation återges och värderas utifrån hela samhällsskalan. Hasses drömmål 2001 var milleniets mål i vissa ögon, ett sketet slumpmål i andra. Därav min rubrik, allt är relativt på sidan och det svänger fort fram och tillbaka.
Den helige fadern, Lars Alexandersson, är viktigare för Elfsborg än vad många av lagets tränare vart under de 10 senaste åren. Att skapa och upprätthålla regler på ett sådant forum är satans imponerande. Denna sida är en avkomma av tillgängligheten till internet och kärleken till Elfsborg. Låt oss kalla VG för inseminator...
Hatten av för Lars och VG. Hoppas det blir många år till att skratta, svära, hyckla, fördöma allt som skrivs!
Hurra-Hurra-Hurra-Hurra