generated by sloganizer.net

måndag, november 20, 2006

De va la murum då!!!

Hej och hå. Äckelkäcka norska kommentatorer till en tveksam insatts av di gule. Som att dricka ett rödvin som smakar aceton, till blodpudding som är knaperstekt. Uäääk!
Nä, det enda positiva med den där websändningen var just att det var en sändning. Imponernade att kunna producera egna matcher utan att det kostar tittaren ettt dugg. Imponernade att ha tekniken, förmågan och personalen. Låt vara ett de var kassa, men det är verkligen IMPONERANDE att ro ett sådant projekt i hamn. Dessutom låg en snygg inför-film uppe under helgen. Verkligen högklassig service, från en av de främsta klubbarna i Norge.
Men kommentatorerna sög med sin hurtfriska norska. Uääk!
Och di gule sög i första halvlek. Uääk!
Hoppas att detta inte var något slags utlandshybris, för Oslo är inte såmycket utlandet. Och va månde i så fall bliva om Champ-Kvalet styr kosan till t.ex. Portugal? Vi får hoppas att spelarna lär av varje fight i så fall. Och det kan nog behövas ngr internationella träningsmatcher nästa år.
Kommentatorerna på RadioSju som försökte referera via Websändningen sög nog mest av alla. Uääk!
Varför använder jag ord som Uääk och Sög? Uääk...
Tycker nog attt Wiland presterar stabilt spel trots allt. Han står där han ska stå och tar det han kan. Har har blivit fantastiskt mycket bättre i år. Självförtroendet?
Nu blir det bortamatch mot Viborg, längst in i ljupaste Fuleland (Danmark). Om de slår AIK bölir det en oerhört viktig match, förmodligen avgörande i sista änden. Vålerenga lär väl rinna iväg i toppen, om nu inte Gulacticos vinner allt, inkl. hemmareturen mot Norrmännen. Kanske inte otroligt, men inte troligt. Hmm...
Fredagens fotbollslåt försvann. Liksom Lördagens. Och söndagens. men idag blir det en. Kanske...