generated by sloganizer.net

fredag, september 01, 2006

Landslaget- mellanmjölk när det är som mest lagom!

Oh my God!!!
Kallade den lille jäveln en av SVTs reportrar för pajas???
Nu får det väl ändå vara nog. Han, reportern, som kom dit med mössan i hand, nervös som en skolpojk från 50-talet som ska in till rektorn för avhyvling, snälla frågor om myspys och papparolllen, åsså vill inte slatan prata om detta!!!
Dessutom är han OFÖRSKÄMD när den stackarn börjar harkla sig och stamma i ren förfäran över den store fotbolllsspelkarens plumpa påhopp. OCH GÅR???
Nä. Ärligt talat: hur fan kan man skicka en reporter som är nervös inför en intervju? Det är Zlatan, tycka vad man vill om honom, men han är hårt skolad från dag 1. Rosengård, Iff Iff, Ajax och på senare år Italien, med sina diablos tilll reportrar. Klart som fan att karln lärt sig att det är han som är Gud och svarar som han vill, inte som mediasverige fodrar. Tror att killen (reportern) skullle valt Anders, eller Niclas Alexandersson. Där får man svar som man vill, eller som man hoppas, bara man väljer rätt frågor.
Även om Anders bitit från mer sen hemkomsten, när det gällt Elfsborg, så är han förvånandsvärt flat i TV. Han är ju rätt frän när han är förbannad, han borde odla den sidan i blå-gult också. Annars dör det där tråkiga sällskapet i Lars-Rolands bubbla.
Sprang på några kids i trapphuset, som vrålade Åhhh-åhhh-åhhh- hata IFK! 10-12 år gamla, någon 15. Sa åt dem att lägga ner skiten, men fick till svar att de står i klacken, elfsborgklacken. Att den riktiga klacken heter Guliganerna hade de inte en aning om. Bara att man skrek åhh-åhh-åhh Hata IFK. Sa att jag är med i Guliiganerna och att jag tyckte det är piss att skrika sånt, i alla fall i vardagen. De blev tysta!