generated by sloganizer.net

torsdag, augusti 31, 2006

Vad göra?

Vad ska man göra åt läktarvåld?
Sparka skiten ur folk kommer alltid vara en fritidssysselsättning hos puckon, oavsett om det sker på en fotbollsläktare eller ett torg i örebro. Ska samhället runt omkring få ta ansvar för våldet? Njaee...
Jag tycker inte att Bajen och Djurgården ska straffas med poängavdrag för att aporna på läktaren misskötte sig i måndags. Tommaläktare, kanske, böter, möjligtvis. Det beror på grraden av engagemang före och efter den aktuella händelsen. Jobbar man aktivt i klubben för att motverka alla försök till svineri så tycker jag inte att man kan belastas för att det blir som det blev på söderstadion. Låter man det passera, som Nordling och AIK faktiskt gjorde för några år sen, kan man gott bestraffas med alla möjliga medel.
Hoppas nu innerligen att den lilla klick av våldsverkare som huserar bland Guliganerna kväses fortare än fort. Idioti är inget som ska förknippas med den gula tröjan. Tar sig dessa blådårar för stor plats, hoppas jag att klubben agerar. Dock kan man knappast sympatisera med den vakt som intervjuas i gårdagens BT. Att vi plötsligt skulle vara allsköns gangsters är ju löjligt. Men smågangsterfassoner är det och det bör påtalas av så många som möjligt!
10500 redan mot AIK.
Fest!!!!!!

2 Comments:

At 11:46 fm, Anonymous Anonym said...

Killen som du refererar till från intervjun i BT är ju i första hand inte vakt utan främst säkerhetsansvarig inom IF Elfsborg.

Med tanke på en del uttalanden nu och tidigare från honom kan man fundera över om det är rätt man på rätt post...

 
At 11:53 fm, Anonymous Anonym said...

Helt korrekt att han är säkerhetsansvarig och det hela kanske blir mer oroande att han faktiskt ansvarar för hela styrkan. Som du säger, rätt man på rätt post???

 

Skicka en kommentar

<< Home