generated by sloganizer.net

onsdag, augusti 23, 2006

You lift us up where we belong!

Halvmaskin!
Halvfart!
Halvdant!
Men helskönt!
Tycker iof inte att di gules spel va så halvdant och segt som vissa medier och vissa spelare hävdar. Tycker nog att Ilola och Samuel var 100-procentiga på innemittfältets defensiva område och stoppade allt vad Halmstadsförsök hette. Sen kanske inte farten framåt var blixtrande i varje anfall, som mot Malmö hemma, men nog var det fart ändå.
Alex klev fram och hade ett rykande ribbskott innan ledningsmålet i 15 minuten!
Stefan dribblade och lekte sig fram utan avslut.
Flera bra inlägg mot Matte måttades utan att nå hans panna.
Anders smekte fram bollar som inte riktigt nådde adress!
Jag pratar fortfarande om första halvlek. En halvlek med ett lag på banan och ett på läktarn. Åsså Halmstad då, ngnstans i korvkön.
Satt på Ålgård som vanligt, samma plats och samma granne. Vi njöt rätt gott och det tycktes alla göra. Stämningen var tillräcklig för att kallas den tolfte spelaren, eller det extra laget!
Bäst igår?
Matte var faktiskt riktigt bra. Hans träskalle skapar tryck högt upp i banan och hans bollar tvingar de offensiva mittfältarna att springa-springa-springa. Vår egen Pinoccio är allt värd sin plats, trots allt gnäll här. Kul att han fick göra mål!
Jari och Samuel var defensivt viktigare än Wiland i mål. De slet sönder rutinerade mittfältare och anfallare. De sprang sönder alla offensiva försök. De tvingade Halmstad till långbollar mot anfallarna. Och då stod vår Berlinmur ivägen!
Jon Kanon och Kejsar August måste vara allsvenskans bästa mittlås. Stenhårda, stabila och med ett jävla spelsinne. Inte ett misstag på en hel match.
Mobaeck, Johan Karlsson, Anders, lill-Alex, Ishizaki och Wiland skötte sig felfritt oxå.
Fattas bara efter 3-0 mot Halmstad!
Bryr mig inte om Bajen, Henke och annat löst sittande dekorage.
Vi vinner resten!
Första anhallt på segertågets bana: Gamla Ullevi!