generated by sloganizer.net

måndag, augusti 21, 2006

Så det blev!

Herregud!
En knytnäve i mellangärdet så hård att Evander Hollyfield hade tagit räkning och så sitter det människor i TV och hävdar att Jon Jönsson filmade. Filmade? Minns i och för sig att frandske coachen (Dominech?) hävdade samma sak om Matterazzi, när Zidane fick dingsving i VM-finalen. Kanske blir det så när man älskar/hatar ett lag såpass starkt, stockholms-Anrell?
Jon Kanon verkar nu vara en god pojk, inte som andra skåningar (muahahaha, vad skönt det är att generallisera!!!) och reser sig och vänder andra kinden till. Henke får säkert en ny chans att däcka honom i allsvenskan, för tävlingsutskottet är fegare än fegast och tänker dessutom strategiskt. För det vore ju INTE bra om Henrik Larsson blev avstängd, oh naj!
Matchen i sin helhet var absurd, ungefär som ett Monty Python-avsnitt, med fler svängningar, vändningar, osannolikheter och misstag än på en hel Premier Leauge-säsong. Kul? Otäckt!!!
Nu vill det sig så väl att det är match igen imorgon och den här gången på hemmaplan. Frågan är hur slitna De Gula Elegnaterna är? 120 minuters slit i lördags kan ha sattt sina spår, men kan å andra sidan leda till att spelarna är på tårna. Halmstad har inte spelat på en dryg vecka. Kan leda till seghet?
Pinoccio-Matte är ljumskskadad, men frågan är om Sjöhage är ett bättre alternativ? Såg ganska ineffektivt ut i hans löpningar, även om han var igenom några gånger. Hoppas på islossning, för det kan väl inte vara meningen att mittfältarna ska göra alla mål?