generated by sloganizer.net

fredag, september 15, 2006

Bortskämd

Nu kommer det inte vara Elfsborgsrelaterat. Nu har Zlatan bestämt sig för att inte vara med i de två matcherna som kommer i kvalet. Hela historien luktar, smakar och ser ut som femåringstrots. Precis innan så säger Lagerbäck att alla ska stanna kvar på hotellet. Direkt efteråt så sticker trion för att ränna på stan. De bryter mot regler och de får stå sitt kast. Nu tjurar Zlatan för att han är en så jävla världsstjärna. Jag skulle gjort mer på plan om jag skulle snörat på mig skorna under VM. Iallafall skulle jag inte gjort mindre. Nu ska det daltas med pojken från Malmö. Den enda rätta som Lagerbäck kan göra är att tvinga med Zlatan till kvalmatcherna.

Här kan man läsa om det.


Peace

Over and out

2 Comments:

At 4:41 em, Anonymous Anonym said...

"Den enda rätta som Lagerbäck kan göra är att tvinga med Zlatan till kvalmatcherna."

Det är väl just det han inte ska göra. Vill någon inte vara med så ska man inte tvinga denne, då får man bara en oinspirerad person som inte gör någon glad. Och med tanke på hur lite Zlatan levererat de senaste matcherna så är det ingen förlust, tvärtom finns det många andra anfallare som är rejält mycket hungrigare.

/Joakim

 
At 10:40 em, Anonymous Anonym said...

Tjuriga barn som ligger och gråter på golvet ska man bära ut. Zlatan behöver lära sig ödmjukhet och lite hyfs. Men visst tillför han ingenting.

 

Skicka en kommentar

<< Home