generated by sloganizer.net

torsdag, mars 24, 2011

Oh come on???

Jag satt inte alls och tittade på den allsvenska upptaktsträffen i Malmö på arbetstid. Inte alls. Eller jo, det gjorde jag.
Det var ganska trevligt. Nanne Bergstrand glänste med sin torra icke-humor, när han fick frågan om vilka han tror vinner allsvenskan 2011.
- Örebro.
Varför?
-De tar flest poäng!

Annrs var det sådär småtrevligt och oftast lite småtråkigt. Henrik Rydström skulle vara lite cool (här glänste Nanne igen, men det får ni kolla själva) men han känns mer och mer som en karikatyr av sig själv. Allsvenskans mest överskattade 2011?
Haglund tippade sig själv som mästartränare 2011. Det är kaxigt. Och bra. Hans icke-målsättning de senaste säsongerna har vart påfrestande, speciellt som laget verkar ha anpassat sig till att bli topp 4, plus minus något. Sidledsspelandet har tagit över och det har funnits stunder när man saknat såväl Pinnochio, Hasse Berggren och L-G Carlstrand (minns ni när L-G vräkte in både boll och Anildo Spencer i mål på Ryavallen, typ 2002?). Nu har man skaffat en av bröderna Elm som ska axla Avdic egenskaper som bollmottagare och dessutom en galen mittback i form av Kejsar August, som ska elda på/skrämma laget framåt i banan. Det kan vara en bra kombo.
Dessutom kan Lasse Nilsson vara en riktig joker. Jag tror han löper ifrån ganska många försvar och antingen kommer han vinna skytteligan, eller assistligan. Det beror lite på hur säsongen gestaltar sig.

Men. Skulle det gå dåligt i början kickar vi Haglund va?

2 Comments:

At 5:04 em, Anonymous Andersson said...

Nanne och Rydström var ju trots allt de som fick en att dra lite på smilbanden i en annan väldigt torftig tillställning.

 
At 4:53 em, Anonymous Anonym said...

Sant iof!

 

Skicka en kommentar

<< Home