generated by sloganizer.net

fredag, mars 04, 2011

Fredagsanalys vecka 9!

Någongång varje fredag kommer det en liten analys av veckan som gått, fortsättningsvis. Det kan vara en mindre betraktesle, som ikväll, gjord lite grand på halvfyllan.
Vad har då hänt i veckan?
Bloggen har återuppstått från sin törnrosasömn. Det kanske är det mest upphetsande kring Elfsborg den härveckan. Det och att Anders har skadat knät. En skada som inte var så farlig som man trodde tillen början. Men om Svenssons knä återhämtar sig snabbt återstår att se.
ICA fäktades tillbaka på Arenan i en match som påstås vart seg (jag satt i Babbels dunkla värme och käkade tapas). Men en 1-0-seger mot ICA är alltid en 1-0-seger mot ICA och moraliskt tror jag inte att man ska underskatta sådana segrar på försäsongen. Det är trots allt nu man kan bygga upp en vinnarkultur.
Vi har konstaterat att Elms ljumskar kan vara årets kalkon, men det är säkert mer journalistmat än sanning. Eller..? Ingen av de stora har nappat på det, så kanske gjorde vi en höna av en fjäder.
Intresset för allsvenskan förväntas fortsätta dala, såväl i Borås som i landet i helhet. Elfsborgs ledning kalkylerar med 9000 pers som hemmasnitt, men fan trot. Då behövs en bra start och några heta toppmatcher mot ICA och stockholmslagen och det är väl kanske inte experternas förhandstips direkt. Men ingen blir gladare än jag om vi får några sköna sommarmatcher med mycket folk. Det vore fan kul.
Dags för Allsvenskt tips på Vi Gule. En av årets traditioner. Vem jag tippar etta? Gissa två gånger!