generated by sloganizer.net

torsdag, februari 28, 2008

Ta ikapp!

En vecka försvann i mitt liv så där bara. Tungt och ändå inte. Livet hittar alltid tillbaka till vardagen, men läker inte alla sår.
---
Torsken mot Bananerna var onödig och tung. Gulacticos ska inte vara som bäst i februari, men det gäller väl sannolikt Bananerna också?
Positivt är att det fortsätter att göras mål.
Två mål mot Bröndby, dessutom båda av Avdic!
Fyra mål mot Häcken, två av Sjöhage.
Två mål mot Bananerna.
Förutom raset mot Bananerna har man dessutom släppt in få mål.
Kejsar Augusts utvisning senast bidrar sannolikt till att matchen vänder, men det är inte hela sanningen. Backlinjen är sårbar när inte fältherren finns med. Han gör succé tillsammans med Lucic, men ska han fortsätta bli utvisad och avstängd får Haglund ha en klart bättre reservplan. Kanske spela mer defensivt med mittfältet när Kejsaren inte är med?
Största överraskningen så här långt är naturligtvis Kurbegovic. Hans insattser som defensiv mittfältare har skapat en konkurrenssituation utöver det vanliga. Han täpper till det lilla hål man tyckte öppnades efter Holmén, men har skapat en framtidstro som saknades hos Samuel. Han känns irrationell och konstruktiv och är ett givet alternativ i startelvan i dagsläget. Ilola och Islänningen upp till bevis!

4 Comments:

At 10:38 fm, Anonymous Anonym said...

Att lobotomera en Boråsare är som att snagga en flintskallig.

 
At 9:58 fm, Anonymous Anonym said...

Det är sen kväll på Nya Ullevi. IFK Göteborg spelar hemmamatch mot Trelleborg. 3431 åskådare sitter förväntansfullt på läktaren och väntar på något som de är fullt övertygade om kommer bli ett minne för livet. Så hörs det äntligen en harkling i speakersystemet. Det Pontus Wernbloom som fått låna mikrofonen. Han harklar sig nervöst, sväljer tungt och säger sedan: "Att lobotomera en Boråsare är som att snagga en flintskallig". Han skrattar hysteriskt utan att stänga av mirofonen. Publiken reser sig som på komando och med armarna i skyn. Stämningen är kaotisk!

 
At 12:49 em, Anonymous Anonym said...

Du råkade som av en ren tillfällighet tappa bort ca 40000 åskådare som brukar komma mot just Trelleborgen.

Wernbloom hade inte större anledning att hålla sig för skrat just den kvällen.

Som tur var kom vinden från sydväst så att man slapp känna stanken från..........

 
At 7:41 em, Anonymous Anonym said...

De va la enna mera intälligensnivååån på den pajken ja syftade påå!
Varför är ni göteborgare så lättlästa?

 

Skicka en kommentar

<< Home