generated by sloganizer.net

onsdag, februari 13, 2008

Ingen Santin!

Jag hoppades någonstans, litegrann, att Elfsborg skulle köpa loss Santin från Kalmar. Men nu har brassen förlängt med Kalmar och bestämt sig för att inte lämna föreningen för en annan allsvensk klubb. Däremot är det, enligt KFF-tränaren Bergstrand, högst troligt att han försvinner till en utländsk klubb i sommar, speciellt om han gör en lyckad vår.
Nu verkar Allbäck bestämt sig för att stanna i FCK till sommaren. Gör han ett lyckat EM lär han gå vidare ut i europa för en sista inkomstbringande resa i fotbollens namn. Misslyckas han lär han hamna i ÖIS för att avsluta karriären med att spela upp göteborgarna till högsaligan lagom till den nya arenan står färdigt.
Känns lite som om göteborgarna överlag är påväg till den tidpunkt vi själva stod inför i samband med bygget av Arenan.
Nu står vi där med pengar på banken, fin arena och tunn trupp. Nytt konstgräs under sommaren, men knappast ett slagkraftigt lag.
Eller?
Räcker den trupp som finns idag?
Planerar Haglund och Co för hemliga inköp?
Känns som vad som helst kan hända i år...

3 Comments:

At 3:56 em, Anonymous Anonym said...

Varför skulle Santin gå till ett sämre lag?

Det finn bara ett lag (Malmö;Elfsbotg)som är bättre äm Kalmar och dom var inte intresserade.

Och varför skulle Kalmar sälja till en klubb som i och med Santin skulle kunna gå förbi Kalmar?

Man kommer att göra en bättre affär om man säljer honom direkt till Europa.

 
At 9:52 em, Anonymous Anonym said...

Självklart kan jag inte klandra vare sig Santin eller Kalmar. Elfsborg just nu är ett svagt kort. Om ngr veckor kan det se helt annorlunda ut och då kanske både Santin och Kalmar ångrar sig. Men visst, just nu kan Gulacticos knappast verka osäkrare...

 
At 4:42 em, Anonymous Anonym said...

Hoppades han skulle gå till MFF. Han skulle behövas där. Eller i AIK. Om nu Kalmar förlorar honom i sommar kan det bli tufft för dem. Desto bättre för alla oss andra!

 

Skicka en kommentar

<< Home