generated by sloganizer.net

söndag, augusti 19, 2007

GAIS, sorry!

Efter den nesliga förlusten på Mestalla tog Gulacticos en rejäl revanch mot GAIS!
På sätt och vis!
Spelmässigt var första 30 minutrarna lika dåliga som hela matchen mot Valencia. Att sen elfsborg gör tre mål sista kvarten av första halvlek mot GAIS är inget annat än det konstigaste jag sett på senare år.
1-1 hade vart orättvist mot GAIS.
3-1 var ett stort hån mot det som kallas logik och rättvisa.
Utvisningen på Niclasson förändrade såklart hela matchbilden och i andra var det inget snack. Kanske hade Gulacticos vart rejält överlägsna även med lika mantal på plan och vunnit matchen ändå.
Men 5-1 måste vara det underligaste slutresultat i årets allsvenska!
---
Helsingborg vann ikväll med 5-0 borta mot Kalsipperna. På lördag blir kommer Helsingborg till arenan och det borde väl tala för en målrik tillställning. Det blir säkert 0-0...
---
Patrik Ekwall tar steget och snäpper av den överdrivna sågning av Gulacticos som snurrat i media sen CL-krossen. Han tycker att kritiken blir oskälig på det sätt att lilla Elfsborg var just alldeles för litet och alldeles för dåligt. Visst var de dåliga, men inte sämre än de allra flesta andra CL-äventyr för svenska mästare under 2000-talet. Tack Patrik för att du ger kritiken lite ballans!
---
Tobbe och Ljungberg borta från landskampen mot USA. Hoppas Lager-Lasse ringer Ishi!
---
5-1 är den största målproduktionen i allsvenskan för Elfsborg sedan MFF besegrades med 5-2 1999. Lite perspektiv, mao. Har sett ett antal matcher med Elfsborg där emellan där de förtjänat att vinna med sådana siffror, men spelat oavgjort eller vunnit med uddamålet.
---
Förts Neil Young, nu Steve Earl. Mycket amerikansk deppmusik. Höstens fel kanske? Bra som fan, i alla fall. Lyssna på Earls Valentines Day och bli sådär sentimental och nedstämnd som du blev i tisdag natt. Earl ärför övrigt något så annorlunda som en amerikan som vågar kritisera det amerikanska samhället, dess livsstil, samt vapenlagarna och den mentalitet det för med sig i samhället. Så är han också svartlistad av de flesta amerikanska radiostationer (där Bush har ett finger med) och sällan skådad i amerikanska talkshows! Sundhetstecken!
---