generated by sloganizer.net

torsdag, augusti 02, 2007

Europa och söderstadion!

Atjo, kan man inleda med.
Så jävla dunderförkyld mitt i sommaren, den blötaste sommaren på länge. Så det är väl rent logisk att man blir förkyld då.
Har vart på semester, flytt undan livet och förnöjt mig med det mesta. Njutit av god öl och tittat på fotboll på alla möjliga och omöjliga sätt. Jag har sett slagsidan på Sthlm stadion, urstark vilja i Ungern och en myggfylld historia i division 6.
Men inte en enda gång har jag fått lust at kasta ölburkar, mynt och snusdosor på vare sig spelare, linjemän eller funktionärer.
Händer sånt bara i stockholm?
Är det genetiskt nedärvt i 08-området?
Nä, såklart inte. Det visade de övriga Bajensupportrarna igår vid incidenten på söderstadion. De pekade snabbt ut det ärkepucko som återigen försökte lustmörda det vi andra älskar. Hans ölkastande var på vippen att få en allsvensk match avbryten, men skillnaden mot förra årets händelse på Söderstadion var att de andra inte hakade på, de agerade mot!
Stor cred till alla som satte dit det svinet! Ni visar att det finns hopp även i stockholm!
---
Debrecen blev en rätt skaplig motståndare. Seger borta och nu väntar ett fullsatt Borås arena och naturligtvis ligger vägen mot tredje kvalrundan öppen som Fiskrens mittförsvar!
Liverpool vore ju coolt.
Men vi måste såklart klara av den där hemmamatchen först...
---
Kalsipperna på lördag på Borås Arena. Trampa Rydström på tära!