generated by sloganizer.net

söndag, juli 08, 2007

Nyförvärv av klass!

Helt plötsligt, när man grävt ned sig efter Halmstadresan och förlusten av Jon, knackar någon på från ovan och säger: Elfsborg värvar två klasslirare. Ni e med i matchen igen!
Vad ska man säga?
OK, Björck är ingen världsback, men har länge ansetts som en mycket duktig mittback i Sverige. Har väl saknat det genombrott som Jon fick. Kommer det nu? Mycket möjligt!
Bella däremot, har gjort hur mycket mål som helst sen han kom till danska ligan. Först i Esbjaerg och under det senaste året i FC Köpenhamn.
Under den senaste säsongen gjorde han 18 mål för nordens starkaste lag, i konkurens med bl.a. Marcus Ahlbäck.
Det är fan bra!!!
Och nu ska han näta på Borås Arena!!!
Under 4,5 år!
Hans rutin från stora matcher och bra spel kommer betyda mycket för Gulacticos, under såväl allsvenskan som Champinjonligakvalet. Han kan vara den spets som sticker hål på stora bubblor!
Det blir såklart trångt på den gula bänken. Keene, Pinoccio, och Avdic får en bättre och svårare konkurent än nyss flyttade Sjöhage. De ska slåss om en eller två platser mot en kille som vart med i landslaget.
Intressant!
Värsta tänkbara är om Keene hamnar i frysboxen efter sin fantastiska sommarform. Han är klasser bättre än Pinoccio, men vad verkar det spela för roll när Haglund ser storheter hos Pinoccio som ingen anna ser och som inga motståndare (förutom BP och Trellan) räds.
Keene och Bella bör va förstavalet i en 4-4-2.
För det är väl det som gäller nu?
Anyway, välkomna säger vi till Fredrik och Fredrik.
Må ni bringa många gula stunder till våra hjärtan!

Stå upp för Elfsborg!!!