generated by sloganizer.net

fredag, april 06, 2007

En låååång fredag!

Är lite avundsjuk på Trelleborgare, Fiskepöjkar, Brommapojkar och Djurgårdare. De får stampa igång redan idag, på läktare, framför TV:n eller radion.
Allsvenskan drar igång idag och jag kallar det tjuvstart. Det är imorgon det smäller med IFE mot MFF, på påskafton, på Borås Arena.
Men jag är lite avundsjuk att det inte är idag!
Ska genomlida dagen via påsklunch, nubbe och öl med familjen. Lite klothystande mot den Överförfriskade. Hångla med min bästa hälft. Leka med 5-åringen. Spela nattpoker och sova. Imorgon är det dags och det gäller att njuta på vägen, det är lite som dikten: visst ska vi ha mål och mening med vår färd, men det är vägen dit som är mödan värd.
Upploppsrakan på den där vägen kommer att delas med Kaptenen, på nån solig uteservering, med den godaste av öl. Ett år sen vi stod där senast, förväntansfyllda inför Fiskrensmötet.
---
I Getinblaskan har en snubbe vid namn Hermann Dill en krönikesida om allsvenskan, på ett annorlunda plan. Roligaste i den tidningen på länge, när nu Olsson krypit under en mossig sten och bara levererar tråkigheter. Han har dessutom den goda smaken att tippa Elfsborg som etta!
---
Olof Lundh chockar världen genom att också tippa Elfsborg som etta, på Fotbollskanalen!
---
Över 12000 biljetter sålda till matchen. Undrar om det är inklusive MFF-biljetter?
---
Kaptenen har tippat allsvenskan. Han har minst ett rätt, i alla fall!
---
Startelvan läser du som vanligt just här! Senast imorgon!