generated by sloganizer.net

lördag, mars 17, 2007

Oavgjort mot Äff-Äff!

Aj aj aj. Missade att plocka ut min elva inför matchen, inte bra. Missade egentligen allt väsentligt försnack, men det blir väl så ibland. Shame on me, i alla fall!
Matchen slutade 1-1 efter att smålänningarna tagit ledningen i slutet av första halvlek. Tydligen blåsigt, men det är oklart om det gynnade något av lagen. Första halvlek var förmodligen Kalmars.
Andra var däremot Elfsborgs. Enligt officiella, som skriver ungefär 5 rader om det hela (kan bero på att Tommy Larsson saknas) dominerade Di Gule ordentligt. Reduceringen kom mycket rättvist genom Lill-Alex, bara minutrar före full tid.
Känns gott att man presterar bra, för det får man säga att 1-1 borta mot Kalmar är. Kalmar är tunga i år och blir säkert ett av de bästa lagen, bakom Elfsborg. Enligt BT startade Matte Pinoccio Svensson. Kan inte vart ngn succé, eftersom spelet inte verkade stämma. Måste läsa mer om matchen innan jag kommenterar vidare.
---
RödGuling är missnöjd med BTs liverapportering av matchen. Kasst av BT som lovar mycket på sin nya sajt.
---
Ekwall var i Borås fredag-lördag, för specialbevakning av Gulacticos. Men Ekwall är lika förundrad av bristen på engagemang kring Supercupen om två veckor, som jag är. Ingen bryr sig. Måste undersökas närmare...
---
Samuel och Anders är intressanta objekt för FC Köpenhamn. Tydligen blev danskarna ordentligt imponerade efter Kungaligekvarten. Naturligtvis blir alla impade av våra supermittfältare, men jag skulle bli jävligt besviken om någon av dem går dit. Elfsborg siktar på att konkurera med FCK på sikt, då kan man inte släppa två av sina bästa dit. Dessutom tycker jag att de två ska sikta högre än så, om dom nu måste lämna.
Janne Hansson på BT tycker däremot att vi ska byta Samuel och Anders mot Linderoth. Just det, Janne. Det visar att han är lika insnöad på utlandsproffs som Lager-Lasse. Tror inte en sekund att Anders och Samuel motsvarar Tobbes skill.
Däremot alla tre i samma lag. Det vore mumma!
---
När kommer första motståndsrörelsen mot Pinocciostatyn?