generated by sloganizer.net

tisdag, februari 27, 2007

Säsongen drar igång på allvar!

Får säga att den där usla Kungaligalottningen var just den knuff som säsongen behövde för att rulla igång. I en liten lokal nånstanns satt ett gäng gubbar och kärringar och rullade en tombola med de kvarvarande lagen. De fiskade upp lapparna just i sån där rätt ordning som bara kan hända när ingenser på. FC Köpenhamn till Borås Arena var just den match den där turneringen behövde i just den här sista av minutrar den förmodligen hade kvar. Matchen Elfsborg - FC Köpenhamn är den hjärt-och-lungövning Kungaligan behöver för att vakna till liv. Nu blir det en moralisk final som drar mycket folk, med välspelad fotboll och flera landslagsmän på plan än vad Fiskrens mönstrat de senaste 10 säsongerna. Vem som vinner? vet i fan, men vinnaren på söndag är med högsta sannolikhet vinnare av hela skiten.
Officiella har vaknat till liv och marknadsför matchen. På TicNet har matchen seglat upp till en fjärdeplats på försäljningslistan. I medierna har det inte riktigt fått fäste än, men de lär väl vakna. Kanal 5 ska direktsända matchen (nej, sjuhäradsbor, det är inte en anledning att sitta hemma!!!).
---
Klicka dig vidare till RödGulings blogg. Surealistisk läsning för den med humor. Roligast och underligast på länge. Bästa på mycket länge, i alla fall!
---
Tobbe Lindreoth skulle till Borås Arena, trots allt. Kanske det jag sett i min spåkula. Men det var inte vad jag väntat mig. Eller planerar han att stanna kvar? Har man mörkat hans övergång så fantastiskt att han plötsligt står där i gul dress på söndag? Eller ska man kidnappa honom efter matchen?

1 Comments:

At 5:28 em, Anonymous Anonym said...

lysande :)

 

Skicka en kommentar

<< Home