generated by sloganizer.net

fredag, februari 23, 2007

Oavgjort och stukat mot Stabaeck!

Gårdagens träningsmatch mot norska Stabaeck gav blandade känslor. Spelet av di gule var stundtals lysande, speciellt i matchens första och sista halvtimme. Däremellan han dock norrbaggarna med att göra mål. Vad värre var stukade Anders foten och tvingades utgå i halvtid. Stukningen skedde i k0mbination med en vridning och därför känns det INTE bra. Eller som Anders själv sa direkt efter: - Låt oss verkligen hoppas att detta inte är för allvarligt. Känns inte rogivande, om ngn frågar mig. Hade gärna hört typ "Ingen fara, bara en vanlig stukning. Tillbaka om nån vecka". Nu känns det som det kan bli allt från en vanlig stukning till 2 månader. Likabra att befara det värsta...
Inledningsvis trummade di gule på och gjorde ett mål, men det kunde vart 3. Alex krutade in ledningsmålet. I andra kvitterade Samuel norrmännens oförtjänta 2-1-ledning efter att Gulacticos återigen visat upp fint spel. Man saknade för dagen viktige Ilola och dessutom kom Jon Kanon in på en defensiv mittfältsroll istället för den tilltänkta mittbacksplatsen, när Anders fick utgå av skadan. Johan Sjöberg kom in istället för Martin och det är inte den stabilitet vi behöver längst därbak, även om de är goda inhoppare. We need the dynamic duo!!!
Ny match på söndag, men mest angeläget känns det med Anders vara eller icke vara.
---
I övrigt är det jävligt förkylt, sådär förbannat helvetes jävla förkylt som man inte önskar någon annan. Wiskey och sängläge väntar i helgen. Och det var fan länge sen.

1 Comments:

At 10:21 em, Blogger Björn Fridén said...

Fotboll är mitt största sociala handikapp. Jag kan inget om det. Men det är bra att kunna lite fotboll, då har man alltid nåt att prata om.

 

Skicka en kommentar

<< Home