generated by sloganizer.net

söndag, februari 18, 2007

Lite Sjöhage, lite vårtecken, lite söndag!

Har i takt med att träningsmatcherna spelats utan Jocke Sjöhage blivit mer och mer orolig kring hur det är ställt med honom. Är skadan allvarlig? Är det annat som gör att han inte spelar? Besviken över truppstatusen? Skickade iväg ett mail till Göran Lohne kring det hela och fick lugnande svar: han kör igång från och med tisdagen nere i la Manga och i övrigt är allt lugnt.
Tror väl på det först när jag ser det, men Göran brukar inte ha fel och han brukar inte mörka. Känns gött trots allt!
---
Säkert vårtecken 1: Elfsborg åker till La Manga. Liksom alla svenska fotbollslag. Och norska. Och finska.
---
Säkert vårtecken 2: Kaptenen har börjat skriva om fotboll igen. Då vet man att det närmar sig.
---
Dagen efter förlusten mot Danskarna känns det trots allt bra. Hade bara vart onödigt med någon slags svit redan innan allsvenskan drar igång. Och det har tydligen tränats hårdare än någonsin i det gula laget. Ska jämföras med danskarna som snart drar igång sin vårsäsong och bör vara betydligt piggare i benen. La Manga och något lättare träning lär göra susen inför Kungaligan.
---
Floréns inledning gör att han seglar upp som en favorit här. Varför? Bra spel och en helgjuten vänsterdojja! Mumma!!!
---
Ilola utvisad och kanske avstängd i Kungaligan. Just det. Logiskt domarn. Hade han hetat Henke Larsson hade han fått en klapp på axeln och en "blink-blink-ta det lite lugnt Henrik". Skandal om Jari ens blir avstängd. Borde framför allt inte vart utvisning efter behandlingen han fått utstå!
---
Söndag och sista skälvande sekundrarna av sportlovet. Saaataaan! Kidsen brukar dessutom vara som jävligast efter loven. Får bli Colinaögon imorgon!