generated by sloganizer.net

tisdag, februari 13, 2007

Sjukstuga inför Landskronamatchen!



Inför dagens träningsmatch (den fjärde på elva dagar) mot Landskrona har laget en mängd olika problem. Det är skador, smällar som gör IFK-matchen påmind, förkylningar och spelare som precis börjat träna. I dagens pappers-BT beskriver man läget kortfattat. Den del som är värst drabbad är den centrala delen av backlinjen. Jon Kanon har precis börjat träna efter skadan under sydamerikaturnén, Martin har problem med ljumsken, Sjöberg har ont som vanligt, Kejsar August och Falk-Ohlander är förkylda (kan ev spela varsin halvlek) och dessutom har vikarierande mittbacken Johan Karlsson ont i en tå. Läge att ställa in?
För övrigt verkar Haglund bestämt sig för att spela med ett två-manna-anfall. Men Sjöhage kan inte spela pga skada och Avdic är precis kurant. Pinoccio tränar knappt efter ett ingrepp i knät. Hmm... Keene och...
Sammanfattningsvis är följande borta: Wiland, Abbas, Sjöberg, Martin, Jon, Kejsaren, Falk-Ohlander, Johan Karlsson, Pinoccio och Sjöhage. Vissa kan eventuellt spela, men knappast troligt.
Min elva...

Hansen (tredjeval?)
Mobaeck-Kejsaren (Falken 2:a)-Ilola-Florén
Samuel
Bajrami-Anders-Ishi
Keene-Avdic
Vet nu inte HUR förkylda Abbas och Wiland är. Kan vara så att ngn av dem kan spela. Där emot är Haglund rädd för att ytterligare spelare insjuknar i förkylningen som härjar i laget. Läge att införa munskydd i omklädningsrummet?
---
En Carl Hamilton på Aftonspyan vill ha en kvinnlig förbundskapten för herrlandslaget i fotboll. Vem då? Någon säger säkert Pia Sundhage och där finns det kompetens. Men vill man ha en kvinnlig frontfigur är inte Sundhage ett ansikte med det endamålets bästa! Naturligtvis ska den bäste ha platsen och då ligger just Sundhage närmre tillhands!
---
Keene har öppnat strålande. Säger en hel del om hans kompetens när den gula offensiven har vart minst sagt torftig. Glädjande är också att hans knäont kan avhjälpas med rehabträning.
---
Årets starkaste kontraktsskrivning blev klart strax före helgen: Kaptenen och Vänsterdojjan kamperar ihop på Borås Arena 2007 också. På fast plats, på gräddhyllan!