generated by sloganizer.net

söndag, februari 11, 2007

Äsch- bara 1-0!

Årets viktigaste träningsmatch slutade lyckligtvis med seger. Fortfarande är läget att försvarsspelet är av yppersta klass, förmodligen bättre än förra året, medan anfallsspelet känns stelt. James Keene har gjort båda våra mål vi lyckats producera i år. Men två mål är trots allt ganska dåligt, med tanke på att vi mött Träligaborg, Falkenberg och Fiskrens. OK, låt vara mot de två första lagen som trots allt har en defensiv att tala om, men fiskrens har tappat allt vad defensiv kunnande heter och envisas med att spela Gubben med rullator i år igen. Vi borde procucerat mer!
2000 pers hittade till B.A. igår, varav ca 200 var Göteborgare. Som vanligt är det Feskebröderna som sätter färg på tillvaron med bengaliska eldar. Men som vanligt är det också samma pojkar som är helt hjärndöda, total avsaknad av vett och sans, slåss med GAISare när de kommer hem till Göteborg. Med tanke på att hela fotbollseuropa är lamslaget av sorg efter Italienhändelsen, går de på med sitt grottfolksmässiga fotbollstänkande: våld hör till fotboll. Idioter!!!
---
Träningsmatch på tisdag igen. Hallå? Tränar de gule nått?
---
Stort rikslarm gick när James fick ont i knät. Men sen har det vart helt tyst? Vad hände? Någon som vet?
---
Tobbe Linderoth sågar Zlatan. Fan va gött det vore att ha den kille i Elfsborg. Köp! Believe!!!

2 Comments:

At 2:34 em, Anonymous Anonym said...

magnetröntgen som keane har gjort visade att det var inga problem och att han ska köra lite stabilitetsövningar :) FORZA ELFSBORG!

 
At 2:56 em, Anonymous Anonym said...

Fucking great!!!

 

Skicka en kommentar

<< Home