generated by sloganizer.net

fredag, december 01, 2006

Nästan kärlek!

Det händer en del nu, både i Borås och galaxen i övrigt. Henke spelar några månader i Man United med grabbar som Rooney och Saha, medan den oehört trevliga vinterunderhållningen Kungaligan rullar vidare. Man måste älska på riktigt för att tycka om nått sådant.
Gulacticos har chansen att rycka undan på riktigt med Vålerenga i grupp 3. AIK och Viborg kämpade om att ge varandra poängen och delade broderligt till slut. Det innebär att de båda har 2 poäng efter 3 omgångar, hälften av Gulacticos skörd.
Gulacticos vässar säkert klorna inför hemmafighten, men utåt sett verkar klubben gått i ide. Hemsidan är lika död som den brukar, i BT finns spridda anonser och på hemsidor rullar allt på som vanligt.
Det står avancemang på spel, var finns glöden Borås?
Min startelva imorgon, Magnus:
Stabiland
Mobaeck-Jon Kanon-Martin-Kung Johan
Samuel-Jari
Ishi-Anders-Griff
Avdic
Fransk köttbulle på kanten, formtoppad artonåring på topp, finsk sisu på mitten. Kan bli kanon!
Backlinjen är orolig, som en löpande tik. Ingen ordning senast och det måste bli ändring. Vem tar ansvar? Kung Johan kanske?
Avdic verkar vara välsignad av kungarna, hans sena mål mot Viborg förstärker att detta är hans Stora Bält. Killen ska spela från start!
Tror på 3 sköna poäng, men det blir inte lätt. Viborg kan gneta!
Silly season 1: Kom igen James! Alla vet, skriv på nu.
Sa tidigt att om britten kommer lämnar någon annan. Slog mig idag: kanske drar sig Matte Svensson tillbaka? Han når knappast längre än så här och med Keene i laget hamnar han sannolikt i frysboxen. Ni läste allt här, kom ihåg det!
Silly season 2: Kom igen Tobbe! Välj Borås. Pappa var först i Frankrike. Du blir aldrig lika stor där. Champ Leauge med Elfsborg är mycket bättre. Jag loooovar!!!
Klotkast imorgon på annan plan, endast en carou från Borås Arena.
Seger?