generated by sloganizer.net

måndag, november 27, 2006

Måndagen!

Herregud.
Det var reaktionen när jag i livesändning såg Ronaldinhios mål mot Villareal.
Herrregud!!!
Han slår nästan knut på sig själv. Han har full kroppskontroll, tar ned bollen på bröstet och får den dit han vill, vrider sig runt sin egen axel och cykelsparkar in den via ribban.
HERREGUD!!!
Den hade inte ens en drogad L-G Carlstrand gjort om!
Vadan denna tystnad kring Gulacticos Silly Season? Har ju skapat Den Gula Listan och den bara väntar på att uppdateras med en eller flera goda namn.
Bosse Boss skröt om kapitalet i helgens alla tidningar. Naturligtvis skönt att klubben går plus. naturligtvis sunt att riskkapitalisterna kan gå in med ännu mera pengar om storvärvningarna dyker upp. 15 miljoner verkar plötsligt vara en skamgräns. Men det ÄR underligt vad framgång föder framgång. Hade några halvtossiga sthlm-miljonärer klivit in med miljoners miljoner sommaren 2001?
I dont think so...
Förresten. Angående riskkapitalet, minst 15 miljoner om det behövs osv. Kändes på Bosse Boss som om han redan visste att det skulle behövas mer än 15 mille och vad dessa pengar ska användas till. Ger mig fan på att det jobbas på ett mkt hett nyförvärv i dagarna, att det behövs mkt pengar och att de redan har vaskats fram. Vem tror ni är aktuell?
Jag tror på Tobbe Linderoth!
Jag tror på en affär före fransoserna slår till!!