generated by sloganizer.net

fredag, december 08, 2006

Åhh IFEeeeeee!

1-1 rakt upp i röven på tråkiga AIK!
Kvitterat i slutminuterna och Gnaggarna måste drömma om sena mål långt in på nya året som ska heta 2007.
Vi är numera ett kvitteringsspöke för det tråkiga AIK. Dom kommer leda till slutminuterna mot Gulacticos som kommer kvittera i slutet, alltid. I bästa falla för AIK!
Tråkiga AIK!
Tråkiga AIK kommer aldrig vinna mot Gulacticos.
Inte i år i alla fall!
Startelvan blev nästan som vi trott här. Endast en sjuk Avdic gjorde skillnad, han fick lämna in före matchstart. Sjukstugan blev än värre under första halvlek, då Grif och Falken fick kliva av. Men vad gör det? Vi kvitterar alltid mot AIK.
Tråkiga AIK!
Fint spel, bra avslut, men viss otur gav noll i utdelning. Bajramis kanon fick Råsunda att lyfta, men nej!
Istället avlossar Rubarth en Stockholmskanon av det grövre slaget, stolpe in och 1-0 till AIK, tråkiga AIK. Som tur är var det Rubarth, roligast i AIK, som gjorde målet (för övrigt ettt stort grattis till den uteblivna utvisningen, Mats!).
Elfsborg, ett decimerat Elfsborg, fortsatte mala med sitt trygga grundspel. Och det var som om spöket smög in vid Öhrlunds ena stolpe och viskade: "Dom kommer göra mål, i slutet. Du kommer släppa in ett!"
När chansen kom, en frispark i hyfsat läge, tog så Gulacticos chansen. Alex sprätte in frisparken i kryllan (krysset) och AIKarna, de tråkiga, hängde med gamnackarna.
Nu är vi färdiga för kvarten, men gruppsegern står fortfarande på spel. Med fokus i försvarspelet och ett jävlar anamma större än någonsin ska det gå att besegra Vålerenga. Gulacticos delar ut 3500 gratisbiljetter.
En snygg publiksiffra och en segerciggar som avslutning på året är mina önskemål för söndagen. Spelet överlåter jag till laget. Ja, förutom startelvan då. Den finns som alltid att läsa här.
Vi älskar Elfsborg, gör vi!