generated by sloganizer.net

onsdag, december 06, 2006

Elfsborg är som ... sex!?

Nu framstår man såklart som den jubelidiot (rolig benämning) man är, men jag får mer och mer känslan av att heja på Elfsborg (eller nått annat lag för den delen) är som att få ihopet, gänga, ha sex, nuffsa, kalla det vad man vill. Likheterna är slående och flera:
1. Har man bra sex är man nöjd. Man kan ligga där på rygg, flina och rysa i själen av välbehag. Man kan luta sig tillbaka och sakta ta en cigg medan välbehaget fullkomligt flödar igenom en. Känns det igen? Likheten är naturligtvis slående!
2. Har man dåligt sex finns suget kvar. Man vill bara ha mer, eller så är frustrationen total över den snyggt sovande frun bredvid. En förlust tänder snarast lågor och önskan av en ny match, en revanch. Inte fan vill man luta sig tillbaka med önskan att det dröjer till nästa match?
3. Långt mellan gångerna. Naturligtvis en plåga, en tortyr som ingen borde utsättas för. Eller så är det just det som får en att längta ihjäl sig till nästa gång och så blir det en ännu större upplevelse just då.
4. Tänka på nån annan. Naturligtvis helt uteslutet och medför uppsagt medlemsskap med omedelbar verkan. Fast i smyg, kanske nån gång heja på ett skumt lag som ingen känner till, framför TVn? Nej, absolut inte!
5. Göra det själv. Är ett helt OK alternativ, man styr ju det hela själv då. Jämför Korpen. Men ersätter aldrig orginalet till fulla. Never ever, inte ens i närheten!

Det här är en annan sida av fotbollstänket, minsann!